DOKTOR IZ NIŠA OTKRIO NA TVITERU: Upravo sam studentu izvadio bubicu iz uha!
Foto: Facebook

Moralna dilema

DOKTOR IZ NIŠA OTKRIO NA TVITERU: Upravo sam studentu izvadio bubicu iz uha!

Ludi svet -
Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam indentitet pacijenta, rekao je profesor doktor Dušan Milisavljević

Profesor doktor Dušan Milisavljević objavio je na svom Tviter profilu da je jednom studentu u Nišu iz uva izvadio bubicu pošto je položio ispit."Upravo sa vadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe", naisao je na Tviteru prof. dr Milisavljević. Nekadašnji predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, ali i otorinolaringolog iz KC Niš objašnjava da je zbog ovog studenta bio u moralnoj dilemi.

"Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam indentitet pacijenta", kaže dr Milisavljević. Student se doktoru obratio odmah pošto je položio ispit. Priznao je šta je uradio, ali doktoru nije želeo da kaže na kom fakultetu studira.

"Da se ne bi videla i štrčila, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal", objašnjava dr Milisavljević.

Kada je izvadio bubicu, doktor ju je odmah bacio u kantu za đubre. Student je tada malo burnije odreagovao, jer je bubicu iznajmio za 2.500 dinara i morao je da je vrati.

"Ovo je samo pokazatelj pada morala u društvu. Da nam ništa nije sveto. Ovaj student nije prevario sve nas, sveć svoju budućnost", zaključuje dr Milisavljević.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track