(FOTO) ONE IMAJU GRUDI PREKO 20 KG: 3 dame sa ubitačnim dekolteom!
Foto: Facebook

Desetine operacija za savršene

(FOTO) ONE IMAJU GRUDI PREKO 20 KG: 3 dame sa ubitačnim dekolteom!

Ludi svet -
Ove žene su toliko preterale sa operacijama i povećanjima da si njihov obim sada meri metrima, a ne centimetrima
1 / 4 Foto: Facebook

Kod nekih žena je opsednutost velikim grudima dovelo do toga da uopšte ne razmišljaju o svom zdravlju pa su spremne i da ga rizikuju kako bi dobile grudi po meri. Ove žene su toliko preterale sa operacijama i povećanjima da si njihov obim sada meri metrima, a ne centimetrima.

Maksi MoundsMaksi je 2003. započela karijeru sa velikim grudima koje su joj "smestili" u 36MMM brushalter i tada je ona proglašena za ženu sa najvećim grudima. Upisala se i u Ginisovu knjigu rekorda - u svojoj kategoriji. Maksi je zatim započela snimanje fimova za odrasle. Grudi je godinama punila kontroverznim poliproplenom, kada je ova tehnika zabranjena zbog rizika po zdravlje zaustavila se sa operacijama.

Šejla Heršhej Model Šejla Heršhej je u oktobru 2011. počela sa operacijama. za početak zadovoljna sa dimenzijama 38 KKK ona je često menjala dimenzije svog poprsja. Ona je tolika zavisnica, da je često, kaže, pomišljala i na samoubistvo jer nije uspela da bude proglašena za najprsatiju ženu.

Lejsi VajldRijaliti zvezda je svoje zdravlje ozbiljno ugrozila zbog plastičnih operacija. Ova četrdesetšestogodišnja plavuša posle 12 operacija grudi nosi nepostojeću LLL korpu grudnjaka. Ona je samohrana majka šestoro dece koja ne haje za savete lekara da bi mogla da uskoro uništi svoje telo. Njene grudi su teške oko 20 kilograma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track