ISTINA O DEVOJCI SA 3 DOJKE: Prevarila svet sa protezom od 5.000 dolara
Foto: Printskrin

Raskrinkara

ISTINA O DEVOJCI SA 3 DOJKE: Prevarila svet sa protezom od 5.000 dolara

Ludi svet -
Jasmin Tridvil se nije podvrgla kontroverznoj operaciji i njena treća dojka je lažna

Devojka Jasmin Tridvil izgleda je prevarila veliki broj svetskih medija bizarnom pričom i fotografijom koja navodno potvrđuje da je ugradila treću dojku.

Sudeći po njenoj prošlosti, izgled aje da je priča oko treće dojke zapravo obična prevara i da je reč o prevarantkinji koja je poznata policiji.

Naime, jedan ugledni plastični hirurg rekao je da je reč o neobičnom zahvatu kojem se Tridvelova navodno podvrgla. Hirurg je izjavio da bi za takvu vrstu operacije bilo potrebni meseci i da je ta procedura ozbiljna koliko i mastektomija. Pod uslovom da, naravno, bilo koji plastični hirurg pristane da uradi tako nešto, ukoliko je pri čistoj svasti zdravoj pameti.

Otkriveno je da Jasmin iza sebe ima staž internet prevara i da je njeno pravo ime Ališa Hesler. Ona je prošle godine stvorila pravu uzbunu kada je tvrdila da ju je čovek napao na ulici, pa odbila da priča sa policijom, a za kaznu tražila je da "počinilac" nosi kapu na kojoj piše "glupan".

Dojka je proteza od 5.000 dolaraJasmin je optužena za lažno predstavljanje i zloupotrebu tuđih ličnih podataka. A kada su je novinari zamolili da im pokaže treću dojku, o kojoj toliko priča, pravdala se odgovorom da "ne može, jer je potpisala ugovor po kome može da je pokaže tek u šestoj epizodi rijaliti programa", koji inače, ne postoji, a pitanje je i da li će. Izgleda da operacija ne postoji, kao ni famozna treća dojka, već je reč o protezi od 5.000 dolara, koju je inače Jasmin, tačnije Ališa - ukrala, barem po podacima policijske stanice u Tampi.

http://www.youtube.com/watch?v=_IkHoMvC0Ag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track