Kako je pijani lovac savladao džinovskog krokodila?
Foto: Rojters

Bio malo pripit

Kako je pijani lovac savladao džinovskog krokodila?

Ludi svet -
Dobro sam, živ sam. Moglo je biti veoma loše. Mogao me je uhvatiti za nogu. Bio sam do struka u vodi kad me je zgrabio, rekao je lovac

Jedan pripiti lovac na guske iz Australije tvrdi da je uspeo da odbije napad ogromnog krokodila, tako što mu je gurnuo prst u oko."Rođak i ja smo lovili guske. Pošao sam po jednu od njih koja je pala u vodu, kada me je krokodil zgrabio za ruku. Izveo je okret smrti, ali kad smo bili pod vodom, ja sam mu gurnuo mu prst u oko", rekao je Stiven Morin (20), dodajući da ga je njegov rođak s kojim je išao u lov upucao posle toga.

Morin je priznao da se malo uplašio, ali da nije osećao bol od ujeda jer je bio "malo pripit".

"Dobro sam, živ sam. Moglo je biti veoma loše. Mogao me je uhvatiti za nogu. Bio sam do struka u vodi kad me je zgrabio", kaže on.

Susreti sa krokodilima su uobičajena pojava na tropskom severu Australije. Prošlog meseca vlasti su ubile krokodila za kog se veruje da je pojeo 57-godišnjeg ribara na reci Adelejd.

Takođe, u avgustu je jedan 22-godišnji mladić nestao sa plaže u Severnoj Teritoriji, dok je u januaru krokodil ubio 12-godišnjeg dečaka u istom parku.

Foto Thinkstock
Foto Thinkstock

(AFP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track