KOLEGA JOJ REKAO DA JE SLON: Smršala 38 kg pa našla muža!
Foto: Dejli Mejl

Samo se našalio

KOLEGA JOJ REKAO DA JE SLON: Smršala 38 kg pa našla muža!

Ludi svet -
Nikad nisam imala samopouzdanja, nisam nosila farmerke jer mi se nije sviđalo moje telo. Ali, kad sam čula tu šalu, znala sam da je vreme da uzmem stvari u svoje ruke. Kako su se kilogrami topili, tako je moje samopuzdanje raslo

Ana Grejndžer (52) pokazala je i fotografiju na telefonu, na kojoj jaše slona na Tajlandu. Međutim, čim je okrenula leđa, čula je komentar": Koje tačno na slici je slon"

"Visoka samo 1,58 imala je velikih 111 kg. Tada je odlučila da je vreme da preuzme kontrolu nad svojom ishranom i telom.

"Nikad nisam imala samopouzdanja, nisam nosila farmerke jer mi se nije sviđalo moje telo. Ali, kad sam čula tu šalu, znala sam da je vreme da uzmem stvari u svoje ruke. Kako su se kilogrami topili, tako je moje samopuzdanje raslo i onda sam na internetu upoznala muža Tima", ispričala je Ana.

Kako se dan za venčanje približavao ona je sve više želela da izgleda odlično i na sam dan svadbe izgledala je mnogo mršavije i bila je presrećna.

Ana je uvek bila krupna, ali je njena težina izmakla kontroli kad je njen prvi suprug preminuo od srčanog udara 2010. godine.

"Tešila sam se hranom, a onda sam se osećala još gore. Patila sam od depresije. Nakon neumesnog komentara odlučila sam da se priključim programu za mršavljenje i obroke zamenila supama i milkšejkom, ali sam morala da budem pod nadzorom lekara", ispričala je Ana i dodala da se bojala šta će Tim reći kada sazna za njenu ishranu.

"Bila sam zabrinuta šta će Tim misliti o mojoj ishrani, ali mi je rekao da sam lepa. U septembru 2012. Tim ju je zaprosio, a ona je videla lepu haljinu za koju je znala da joj je mala. Odlučila je da će se venčati u njoj, a čak su i njena deca odlučila da smrša. Njih troje zajedno su izgubili 76 kilograma. Tim i Ana venčali su se u junu 2013. godine.

"Bilo je lepo biti u centru pažnje, ali sada nisam izgledala kao slon", ponosna je na sebe Ana.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track