KOMŠIJA SVE SNIMIO: Glumica pobegla od provalnika na krov, on krenuo za njom!
Foto: Printskrin

Policija brzo reagovala

KOMŠIJA SVE SNIMIO: Glumica pobegla od provalnika na krov, on krenuo za njom!

Ludi svet -
Glumica se, bežeći od provalnika popela na krov i sakrila. Verovatno nije ni sanjala da će on krenuti za njom

Samo brza reakcija spasila je glumicu Meloru Riveru od maskiranog provalnika koji je upao u njenu kuću u Los Anđelesu. Glumica se, čim je čula da je neko u kući, popela na krov gde je mobilnim telefonom pozvala policiju.

Međutim, on je krenuo za njom.

"Kad sam shvatila da je u kući, znala sam da je najbolje da pobegnem jer njegove namere očigledno nisu bile dobre", kazala je glumica kasnije.

Fotografije koje je snimio komšija i kasnije postavio na Tviter pokazuju da ju je provalnik čuo, jer dok se ona skrivala pod jednim delom krova, čovek u crnom s maskom na licu stajao je odmah iza nje.

Policija je, srećom, stigla za nekoliko minuta do njene kuće i uspela je da uhvati provalnika (29) i bezbedno spusti glumicu s krova. Rivera, koja je u vreme upada bila u krevetu na sebi je imala samo flanelsku košulju.

"Moj najveći strah bio je da će, dok bude bežao od policije, da dođe da se sakrije na isto mesto na kom sam ja", ispričala je glumica kasnije.

Pošto su fotografije objavljene na društvenim mrežama, ubrzo je utvrđeno da je provalnik svima dobro poznati beskućnik Hiks, inače mentalno oboleo. Glumica je upozorila da bi problem tih ljudi morao da se reši.

http://www.youtube.com/watch?v=nLwKr6QOXmM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja