OBNOVILI ZAVET: Dečak (9) se oženio sa babom (62) po drugi put!

Bizarni ritual

OBNOVILI ZAVET: Dečak (9) se oženio sa babom (62) po drugi put!

Ludi svet -
Sanele je Šabangu po prvi puta oženio u martu 2013. jer su mu se u snu javili preci koji su od njega zatražili da to učini

Dečak Saneleu Masilela (9) iz Zimbabvea po drugi put se oženio vremešnom Helen Šabangu (62), majkom petoro dece, koja imaju između 28 i 38 godina.

Na nedavno održanoj ceremoniji je pristustvovao i njen dugogodišnji suprug Alfred Šabangu (66), koji je pozdravio par uz sveukupno stotinjak zvanica.

Sanele je Šabangu po prvi puta oženio u martu 2013. i to nakon što su mu se u snu javili preci koji su od njega zatražili da to učini.

Venčanje je i tada zgrozilo javnost, a slične je reakcije izazvalo i ovaj put iako je njegova porodica izjavila da je reč o ritualu, a ne o pravom braku sa pravim bračnim odnosima.

Naime, par verovatno neće živeti zajedno, niti će raditi na tome da dobiju potomstvo. Oni su, kako je rekla mladoženjina majka, u brak stupili jer su to tražili preci i kako ne bi naudili porodici.

"Jednoga dana kada odrastem nadam se da ću se oženiti devojkom svojih godina. Sada sam srećan sa Helen jer je volim", izjavio je Sanele, koji je insistirao da se zaveti obnove kako bi brak s Helen učinio "službenim".

Lokalni mediji nisu javili je li Helen i drugi put od majke Patijence Masilela za svoju ruku dobila 650 evra, ali nije štedela na poljupcima.

http://www.youtube.com/watch?v=2hcPIAjvMyE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track