Ovo je milijarder koji je zbog ćerkinog pisma dao otkaz. Pročitajte zašto...
Foto: Vikipedija

Bio na čelu najveće svetske firme

Ovo je milijarder koji je zbog ćerkinog pisma dao otkaz. Pročitajte zašto...

Ludi svet -
Pre nekog vremena, zamolio sam ćerku da opere zube, međutim, kad me nije poslušala rekao sam da se promenila, i da sad moram nekoliko puta da joj kažem nešto, da bi to uradila. Ranije nije bilo tako...

Muhamed El Erijan je britanski investitor koji je bio na čelu najveće svetske firme koja se bavi deonicama, a koji je otkrio da je napustio svoju poziciju i posao nakon što mu je njegova desetogodišnja ćerka dala pismo sa 22 događaja koje je on propustio u njenom životu.

Isprva se mislio da je razlog Muhamedovog odlaska iz firme loš odnos sa osnivačem kompanije Pimco, međutim, kako je sam Muhamed kasnije otkrio, razlog je bio taj jer je shvatio da ne provodi dovoljno vremena sa ćerkom.

"Pre nekog vremena, zamolio sam ćerku da opere zube, međutim, kad me nije poslušala rekao sam da se promenila, i da sad moram nekoliko puta da joj kažem nešto, da bi to uradila. Ranije nije bilo tako. Na tu moju opasku ona je otišla do svoje sobe i vratila se sa papirom na kome je zapoisala sve bitne događaje koje sam ja propustio u njenom životu. Tu je bilo 22 stavke, od prvog dana škole, do prve fudbalske utakmice, i za svaku od njih sam imao dobar razlog što se nisam pojavio. Razlog je naravno, bio posao", rekao je Muhamed.

"Dozvolio sam da mi poslovni život poremeti balans, i shvatio sam da propuštam mnogo u ćerkinom životu, a to ne želim", rekao je na kraju svoje priče.

(Hafington post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track