PANCIR ZA SEKS: Nema više na eks, muškarci će imati kondom-gaće! (VIDEO)

Smanjen rizik od prenosivih infekcija

PANCIR ZA SEKS: Nema više na eks, muškarci će imati kondom-gaće! (VIDEO)

Ludi svet -
Sada kada je većina muškaraca svesna činjenice da je kondom obavezna zaštita, pojavila se nova, još bolja ali i ružnija verzija kondoma koji štiti međunožje

Skrotalni kondom je razvijen tako da pokrije celo međunožje tokom seksualnog odnosa i tako smanji rizik od sekualno prenosivih infekcija.

Foto printskin
Foto printskin

Skrogard se nosi kao kondom i smanjuje kontakt kože s kožom, i tako smanjuje rizik od infekcija poput herpesa i genitalnih bradavica koje se prenose putem kože.

Dizajniran je za ljude koji uživaju u seksualnim razlikama i svingerskim parovima kao i za muškarce koji imaju jak libido.

Seksualno prenosive bolesti dele se posredstvom nezaštićenog seksualnog odnosa, genitalnih izlučevina, kontakta dve kože kao i kada neko ima otvorene rane.

Foto printskin
Foto printskin

Standardni kondomi za muškarce napravljeni su tako da zaustave spermu da dođe u kontakt s partnerom i može da zaštiti od polno prenosivih bolesti kada se nosi pravilno.

Oni mogu da zaštite kožu penisa, ali je zato čitavo međunožje nezaštićeno.

Foto printskin
Foto printskin

Ovaj kondom je napravljen od lateksa kao i standardni kondom ali pokriva mnogo veće područje i samim tim pruža veću zaštitu.

http://www.youtube.com/watch?v=cHZ2VgvL0gY

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track