PLAĆAJU JOJ DA IH GNJEČI: Amanda je visoka 190 cm i teška 127 kg!

Obožavaju je

PLAĆAJU JOJ DA IH GNJEČI: Amanda je visoka 190 cm i teška 127 kg!

Ludi svet -
Kad ste model, dobijate veoma veliki broj čudnih zahteva. Jednom su hteli da mi plate 30.000 funti da smrskam nekog nasmrt - i naravno da sam odbila, ispričala je
1 / 4

Devojka sa nadimkom Amazon Amanda je posetila Njujork da bi napravila seriju fotografija sa svojim najmanjim obožavaocem - Sergiom Mirandom iz Nju Derzija, koji je visok metar i 60.

Ona se previše ugojila da bi bila klasičan model, ali je zato postala model koji za novac pravi društvo ljudima kojima je fetiš da izlaze sa ogromnim devojkama. Ona danas ima mnogo obožavalaca širom sveta i 6.300 pratilaca na Tviteru. Jedan od najekstremnijih zahteva koji dobija od svojih klijenata jeste da ih smrska nasmrt ako su neizlečivo bolesni.

"Kad ste model, dobijate veoma veliki broj čudnih zahteva. Jednom su hteli da mi plate 30.000 funti da smrskam nekog nasmrt - i naravno da sam odbila", kaže Amanda.

Priroda njenog posla je takva da ima seksualni akcenat, ali ona tvrdi da se nikad ništa seksualno nije desilo između nje i klijenata.

"Iako se neki od mojih klijenata uzbude tokom moje posete, ja se nikad ne skidam gola i nikad ne bude seksa", kaže ona. Do svoje 12. godine, Amanda je bila visoka 183 centimetra, a teška 76 kilograma.

"Osećala sam se nesigurno, bila sam viša i teža čak i od svih svojih muškiš prijatelja. Brzo sam rasla i nisam znala kako da se uklopim u društvo. Sada sam prihvatila to što sam visoka, a ako izlazim sa visokim prijateljima, nosim štikle da ne bih bila najniža", priča Amanda.

Ona voli svoj posao, ali joj je teško da nađe dečka.

"Teško mi je da nađem nekog ko se neće plašiti moje visine, a volim niže muškarce, između 170 i 180 centimetara visoke. Niski muškarci se više trude, što ja mnogo cenim. Za njih se obično misli da su jadni zbog svoje visine", objašnjava Amanda.

http://www.youtube.com/watch?v=bBMWl7XNz4w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track