(VIDEO) Profesor na predavanju izveo striptiz!

Lekcija

(VIDEO) Profesor na predavanju izveo striptiz!

Ludi svet -
Profesor doktor Jan Lemond, pomoću striptiza, pokušao je studentima da objasni kako da budu ubedljivi i uspešni prodavci.

Profesor menadžmenta na Univerzitetu Lids Metropolitan izvodio je striptiz na predavanju pred zapanjenim brucošima.

Profesor doktor Jan Lemond, pomoću striptiza, pokušao je studentima da objasni kako da budu ubedljivi i uspešni prodavci. Univerzitet je pokrenuo istragu o ovom događaju pošto su na Tviteru studenti objavili fotografije polunagog profesora.

Veruje se da je profesor počeo da skida odeću na samom početku predavanja. Na fotografijama se vidi kako skida pantalone i košulju i kako stoji ispred studenata samo u donjem vešu. Zatim je uslikan kako sedi za katedrom i brije se.

Studenti su odmah fotografije objavili na društvenim mrežama. Ispod fotografija, studenti su napisali: “Moj profesor je lud”, “Nemam pojma šta se dešava, zašto je moj profesor skoro nag. Sada boji lice u belo…”, “Ian Lemond izvodi striptiz i brije se, pokušava da nam prenese poruku, ali ja zaista nemam pojma šta bi to trebalo da znači”.

Uprava Univerziteta je saopštila da profesor nije suspendovan, ali da se događaj istražuje. Lemond inače nije želio da komentariše zašto je izvodio striptiz na predavanju do okončanja istrage. "Zaista uživam u kombinaciji predavanja- pogotovo ispred stotina studenata u velikom amfiteatru, i istraživanja. To su, pretpostavljam, ta radoznalost i glumački duh u meni” , kazao je on.“Ako niste strastveni u tome što radite, ne možete da inspirišete studente, kolege, ali ni sebe”, kazao je tada Lemond.

http://www.youtube.com/watch?v=pqP-2gGN0mo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track