SAMANTINA ISPOVEST: Mazim se sa pet muškaraca dnevno i zarađujem 7.200 dolara!

Odličan biznis

SAMANTINA ISPOVEST: Mazim se sa pet muškaraca dnevno i zarađujem 7.200 dolara!

Ludi svet -
Najveći broj klijenata su muškarci, čak 90 odsto i to u dobi od 20 do 75 godina

Samanta Hes (30) je pokrenula veb stranicu Cuddle Up To Me na kojoj za 60 američkih dolara na sat nudi maženje na kauču. Može se reći da je ona profesionalna maza.

Na ideju je, kaže, došla 2012. godine kada je u jednom trgovačkom centru videla tipa koji je prolaznicima nudio besplatno grljenje, dok je pored njega stajao drugi tip koji je nudio "de luxe grljenje" za dva dolara.

Primetila je da je ovaj što je grljenje naplaćivao imao više mušterija. U to je vreme baš prekinula 13-godišnju vezu i, premda nije bila spremna na novu avanturu, nedostajao joj je neko ko će je voleti i prihvatit. Tako je već sledeće godine otvorila veb stranicu, koja je samo mjesec dana nakon pokretanja osvanula i u lokalnim novinama u američkoj saveznoj državi Oregon.

Počela je toliko da zarađuje da joj je maženje postao jedini posao kojim zarađuje za život. Tvrdi da sada ima mnogo više novca nego u vreme kada je radila kao prodavačica ili lični trener. Dnevno obavi tek četiri ili pet maznih seansi i, pod uslovom da radi šest dana u nedelji, zaradi i do 7.200 dolara mesečno.

Najveći broj klijenata su muškarci, čak 90 odsto i to u dobi od 20 do 75 godina. Mnogi pate od teških traumatskih poremećaja ili drugih problema zbog kojih ne mogu da ima bliske kontakte s drugim ljudima.

"Ja to sve zovem masažom uma. Cilj je da pomladim i resetujem celo telo, od glave do pete", rekla je Samanta i dodala da dosta često dobija imailove zahvlnosti svojih zadovoljnih klijenata, kojima je na zahtev spremna da uslugu pružiti i u komforu njihova doma.

"Svi oni znaju da ih prihvatam takve kakvi jesu, ali ne pružam nikakve usluge seksa", naglasila je Samanta.

Ponekad joj se dogode i neprijatne situacije pa joj je tako jedna mušterija dala svoj ključ od stana, ali mu je naglasila da ona samo mazi i da ne dolaze u obzir nnikakve romanse.

Profesionalna maza najavljuje u da će uskoro ponuditi i obuku za maženje, a posle 40 sati, svi polaznici će dobiti sertifikat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track