SARA (23) UVEĆALA GRUDI ZA 18 BROJEVA: Što su veće to sam srećnija!
Foto: Instagram

Ne misli da stane

SARA (23) UVEĆALA GRUDI ZA 18 BROJEVA: Što su veće to sam srećnija!

Ludi svet -
Hoću da budem smešna i ogromna. Moje grudi uveseljavaju ljude, a to mene čini srećnom
1 / 3 Foto: Instagram

Sara Mari Samer je 23-godišnjakinja iz Sidneja, koja bi sve uradila samo da postane poznata. Zato je imala do sada tri plastične operacije grudi pomoću kojih je povećala poprsje za 18 brojeva i ne želi da stane. Njen broj brushaltera ne postoji u standardnoj ponudi, a pomoću svojih grudi dobila je brojne angažmane kao foto-model i postala je prava internet senzacija.

"Ljudi misle da ja ne želim ovako da izgledam, ali ja želim. Hoću da budem smešna i ogromna. Moje grudi uveseljavaju ljude, a to mene čini srećnom. Zato to ne može biti loša stvar - ispričala je Sara. Sara je uradila prvu operaciju na Novom Zelandu kada je imala 17 godina i povećala je grudi za dva broja. Ali, ona nije bila zadovoljna, pa je prošle godine povećala za još tri.

"Bila su mi pomešana osećanja, jer i dalje nisu izgledale onako kako želim. Nisu bile dovoljno velike, pa sam rešila da se ponovo operišem", ispričala je.

Sara je imala problema da nađe hirurga koji bi pristao da joj još poveća grudi, jer je rizikovala svoje zdravlje. Konačno, našla je hirurga i povećala ih toliko, da joj je koža pucala.

"Koža mi se skroz rastegla i rane su mi se inficirale. Pila sam antibiotike i onda sam shvatila da sam alergična na njih. Bilo mi je jako loše. Nisam se dobro oporavljala i hteli su da mi izvade silikone, ali sam se nekako izvukla", ispričala je Sara.

Iako je grudi ometaju da vodi normalan život i stvaraju joj užasne bolove u leđima, Sara nikada nije bila srećnija.

"Teško mi je da vozim i da plešem i često moram da pazim da ne oborim stvari njima. Ali sam prezadovoljna svojim izgledom sada", zaključila je Sara.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track