ŠOK PRIČA: Hrišćani bodi-bilderi promovišu religiju tako što menjaju žene!

Svingeri

ŠOK PRIČA: Hrišćani bodi-bilderi promovišu religiju tako što menjaju žene!

Ludi svet -
Ne mislim da bi se Bog ljutio na nas zbog onog što radimo. Prvo me je to mučilo, ali što sam više razmišljala o tome, imalo je sve više i više smisla, rekla je Krisi

Svingovanje nije baš prva asocijacija kada se spomenu reči Bog, crkva, sveštenstvo... Međutim, to ne važi za Krisi i Dina Parave iz Floride.

Oni su predani hrišćani, a pokrenuli su i internet stranicu "FitnessSwingers.com" na kojoj se okupljaju ljudi sličnih interesa - istinski vernici koji veruju u izreku "u zdravom telu, zdrav duh".

Međutim, nisu svi s kojima se susretnu hrišćani, stoga Krisi i Din, uz razgovor o Bogu i fitnes instrukcije, ateistima i neodlučnima pomažu i na još jedan način - seksualno.

Naime, Krisi i Din su svingeri, a njihov životni stil zaintrigirao je novinare Barcroft TV-a koji su o njima snimili i kratak prilog.

"Ne mislim da bi se Bog ljutio na nas zbog onog što radimo. Prvo me je to mučilo, ali što sam više razmišljala o tome, imalo je sve više i više smisla", govori 44-godišnja Kristi i nastavlja: "Din i ja imamo dogovor pa ne činimo preljub. Bog nas je stavio na Zemlju da se razmnožavamo i uživamo jedni u drugima. Osećam da je Bog uvek sa mnom i da smo ovde s razlogom".

Din je, pre nego je postao fitnes instruktor, bio alkoholičar i narkoman, ali nakon što je pronašao Isusa, njegov se život promenio nabolje.

"Svaki mi se dan vrteo oko gajbe piva i boce Džeka Denijelsa. Nakon što su me peti put uhapsili pijanog za volanom, zamolio sam Boga za pomoć. Trebalo je da dobijem 10 godina zatvora, ali osuđen sam samo 10 meseci. Za mene je to bio znak", objašnjava Din koji je nakon izlaska iz zatvora u svom dvorištu izgradio ogroman krst i zavetovao se da će do kraja života služiti Bogu.

Krisi i Din su se upoznali na internetu, a tvrde da su odmah "kliknuli".

Sve se promenilo nakon što im je u jednoj prodavnici prišao nepoznat par i pitao ih da li su svingeri. To ih je nateralo da o svemu razmisle, a samo dva dana kasnije Kristi je svom suprugu priredila iznenađenje pozvavši u goste svoju prijateljicu.

Dve godine kasnije, ovaj par pokrenuo je internet stranicu i vreme provode putujući SAD-om i upoznaju ljude unutar zajednice svingera s kojima, osim telesnih tečnosti, razmenjuju i razmišljanja o Bogu. I fitnesu.

http://www.youtube.com/watch?v=YiStCudKILs

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track