SOMBORKA DALA OGLAS: Prodajem muža (33), 7 dana garancije!
Foto: Printskrin

Pljušte ponude

SOMBORKA DALA OGLAS: Prodajem muža (33), 7 dana garancije!

Ludi svet -
Očuvan, lep, zgodan, nema mane i oštećenja. Volim ga najviše na svetu, ali ga prodajem zbog finansijske sitacije, piše u opisu artikla

Pljušte ponude!Jedna Somborka objavila je na domaćem sajtu za aukcije šaljiv oglas u kome prodaje svog muža. Naime, na licitaciji se našao muškarac od 33 godine. Trenutno za njega "nude" 16.0000 dinara, a aukcija traje još šest dana. Cena za njenog muža veoma brzo raste, a koliko će dosići do kraja licitacije, ako joj sajt ne ukine nalog, ostaje da se vidi.

"Prodajem muža, 81. godište , očuvan, lep, zgodan, nema mane i oštećenja. Volim ga najviše na svetu, ali ga prodajem zbog finansijske sitacije", piše u opisu artikla.

"Ljubavi, volim te najviše na svetu, pa neka mi i ukinu nalog, al eto neka zna ceo svet", napisala je žena u tekstu oglasa.

"Očuvan, lep i zgodnog, bez mana i oštećenja", opisala ga je žena. Napisala je da ne pije i ne puši, da popravlja kućne aparate, ali da nije vešt u cepanju drva.

"Za gledanje filmova je savršen, elektroniku i sve živo što se popravlja ume popraviti. E sad za gladijatora dal je, stvarno nemam pojma. Imate 7 dana radne garancije, pa ako vam se ne dopadnu ili ako nema te vestine,vratite ga", napisala je još o svom suprugu Somborka.

Prema njenim rečima, njen suprug zna za ovu šalu i nema ništa protiv.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track