SVE SE TRESLO: Takmičenje u tverkovanju održano u Londonu!
Foto: Printskrin

Da ti se zavrti u glavi

SVE SE TRESLO: Takmičenje u tverkovanju održano u Londonu!

Ludi svet -
U pitanju je drugo takmičenje ove vrste, koje se održava u Londonu, a takmičarke dolaze iz cele Velike Britanije

Publika na ovom takmičenju je sigurno dobila glavobolje od silnog "mešanja" pozadina 13 takmičarki, koje su se trudile da ponesu titulu šampionke "tverkovanja".

Devojke su morale da odigraju pet rundi, dok pobednica pored novca, dobija i priliku da nastupi sa Niki Minaž - kraljice ovog plesa.

Runde se sastoje u slobodnom stilu; nekim tehničkim pokretima; tverkovanju sa podignutim nogama uz zid; omiljene runde "dominacije" gde takmičarke vrckaju nad partnerom i finalne runde gde devojke imaju 30 sekundi da uz pesmu Niki Minaž osmisle koreografiju na licu mesta.

Džemini (21) je proglašena ovogodišnjom pobednicom u tverkovanju i ponela kući 1.000 funti, kao i nagradu nastupanja sa Niki kada sledeći put bude imala koncert u Engleskoj.

"Nisam očekivala da ću pobediti. Mnogo sam uzbuđena zbog nastupanja sa Niki Minaž, rečima ne mogu opisati koliko je to fantastično", rekla je Džemini.

Mnogi ljudi ne koriste ove plesne pokrete, jer ih to podseća na Majli Sajrus, naveo je Hari Entoni, organizator takmičenja.

"Međutim, s obzirom da je u pitanju pravi ples koji zahteva veštine, mislim da neće prestati da bude zainteresovanih za njega i da je prihvatljiv u "mainstream" kulturi", zaključio je Entoni.

Pogledajte performans svih devojaka i uživajte!

http://www.youtube.com/watch?v=ctMBEBfGt7o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track