TEST LIČNOSTI: Izaberite odgovor i saznajte kakva ste osoba!

Zabavite se rešavajući test sa mrljama

TEST LIČNOSTI: Izaberite odgovor i saznajte kakva ste osoba!

Ludi svet -
Test je vrlo sličan Rorhašovom testu mrlja, koji predstavlja jedan od najpoznatijih testova za dijagnostiku dubokih slojeva ličnosti

Sličice koje vidite možda vam na prvi pogled deluju kao mrlje, ali ono što vidite mnogo toga otrkiva o vama. Test je vrlo sličan Rorhašovom testu mrlja, koji predstavlja jedan od najpoznatijih testova za dijagnostiku dubokih slojeva ličnosti.

Ponuđeni odgovori su oni koji su ispitanici najčešće davali.

1. Rendgenski snimak grudnog koša koja pokazuje srce, pluća i krv?2. Ekscentričnog profesora s čupercima sede kose i velikim nosem?3. Ražu?

Ako vidite…

1. Rendgentski snimak: U sebi nosite stvari koje biste želeli da izrazite, ali birate da patite u tišini i nikog ne uznemiravate. Generalno vam je teško nekoga odbiti i reći ne.2. Profesor: Dobronamerni ste, samokritični, vrlo dobar prijatelj i mislilac.3. Raža: Nenametljivi ste, te vam se ponekad događa, ne nužno vašom voljom, da vas izguraju jači karakteri. Kao rezultat toga imate potrebu da se branite češće nego je potrebno.

1. Par nojeva, koji su okrenuti jedan prema drugom?2. Kukca s kleštima, poput jelenka?3. Sunčane naočare, brushalter ili bradu?

Ako vidite….

1. Ptice: Rastrojeni ste, premda se ponekad ne osećate dobro zbog toga. Balansirate između ekstremnih raspoloženja, ili sve shvatate preozbiljno ili jednostavno ne marite.2. Kukac: Vrlo ste marljiva osoba, a uspeh vam dolazi prirodno. Postavljate sebi planove i sledite ih.3. Sunčane naočare, brushalter ili brada: Držite do vašeg izgleda, premda ponekad previše brinete o tome šta ljudi misle o vama, i tražite spoljna rešenja (novi auto, odeća), za unutrašnje probleme.

1. Jakog muškarca koji pokazuje mišiće?2. Škorpiju?3. Ženski organ?

Ako vidite…

1. Jakog muškarca: Sposobni ste i završavate sve što započnete. Prirodno ste nadareni i uvek otvoreni za izazov.2. Škorpija: Fizički ste vrlo osetljivi, ali ne i emocionalno.3. Ženski ogran: Imate osećaj neiskorišćenog potencijala. Vaše ideje o tome kako bi stvari trebalo da funkcionišu su vrlo žive, ali ako vas život razočara, vaši uspesi će vam pružiti slabu utehu.

1. Klovna sa crvenim nosem, lice koje se smeši i plezi jezik?2. Ženu u haljini?3. Igračku?

Ako vidite….

1. Klovn, jezik: Društveni ste i dobro se snalazite među ljudima. Ipak, imate navike koje bi mogle da zabrinu vaše prijatelje.2. Žena: Harizmatična ste osoba, često na neobičan način. Privlačite pažnju, što je dobro za vaš ego, ali ne pomaže vašem samopouzdanju.3. Igračka: Ponekad, kada stvari postanu teške, razmišljate o prošlosti i vremenu kada ste smatrali da pripadate svetu i niste morali konstantno da se dokazujete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track