TUŽAN KRAJ: Džanin verenik je umro 52 dana pre venčanja. Evo kako se oprostila od njega

Poslednji pozdrav

TUŽAN KRAJ: Džanin verenik je umro 52 dana pre venčanja. Evo kako se oprostila od njega

Ludi svet -
Dženin je obukla venčanicu i otišla do reke. Budući da nije obična mlada, jer ona je devojka bez verenika, odlučila je da uradi nešto sasvim drugačije...
1 / 3

Džanin je ostala bez verenika 52 dana pre njenog venčanja iz snova. Odlučila je da nastavi sa svojim životom, ali nije mogla da se oslobodi tuge i bola. Htela je da proda venčanicu u kojoj nije stigla do oltara. Međutim, odlučila je da se od svog verenika pozdravi na veoma neobičan način. Pre svega htela je da se oslobodi bola koji je osećala.

Napisala je pismo svom vereniku, zakačila ga na balon i pustila da ode na nebo kod Džona. Onda je obukla venčanicu i otišla do reke. Budući da nije obična mlada, jer ona je devojka bez verenika, odlučila je da uradi nešto sasvim drugačije - skočila je u vodu.

"Uradila sam nešto što sam mislila da neću nikada da uradim. Obukla sam venčanicu i skočila u reku. Uradila sam to da bih oslobodila bola jer sam izgubila 52 dana pre venčanja. Nisam stigla da prošetam do oltara. Ova haljina je bila za njega. Uradila sam ovo jer bi Džon želeo da uradim nešto ovako. Želeo je da imam dobar život. Ponašao se prema meni kao prema princezi", objasnila je svoj Džanin kroz suze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track