UTVARA SA CRNIM OČIMA: Devojčica uteruje strah u kosti Britancima
Foto: Printskrin

Paranormalna pojava

UTVARA SA CRNIM OČIMA: Devojčica uteruje strah u kosti Britancima

Ludi svet -
Devojčica izgleda toliko zastrašujuće jer su joj oči potpuno crne i skoro da nema zenice, niti beonjače

Devojčica sa crnim očima koja je poslednji put viđena u ranim 80-im godinama prošlog veka pojavila se u ponovo u Britaniji i teroriše stavnovnike Stafordšira. Naime, devojčica izgleda toliko zastrašujuće jer su joj oči potpuno crne i skoro da nema zenice, niti beonjače.

Devojčicu je, navodno, videla jedna žena iz Stafordšira, koja je svoje paranolmalno iskustvo podelila sa Lijem Briklijem, autorom obrojnih knjiga o paranormalnim pojavama.

"Okrenula sam se i videla devojčicu ne stariju od 10 godina kako drži ruke na očima. Pitala sam je da li je dobro i da li je ona vrištala. Ona je tada spustila ruke i otvorila oči koje su bile potpuno crne", ispričala je žena, koja je u šumi Kenok Čejs čula krike i otrčala ka mestu odakle je zvuk dolazio. Kada je zastala da uzme dah, videla je prizor koji ju je šokirao.

http://www.youtube.com/watch?v=QH2ZJRaSNoY

Izbezumljena žena je zgrabila svoju ćerku i pobegla, a kada je pogledala u pravcu gde je stajala devojčica nje više nije bilo.

Istraživač paranormalih fenomena kaže da je istu priču ranije čuo i od svoje rođake. Ona je 1982. u istoj šumi videla devojčicu crnih očiju. "Neki ljudi veruju da je reč o legendi, drugi misle da su to možda vampiri ili duhovi. Zabeleženo je da se deca crnih očiju pojavljuju i širom sveta. Ipak, samo ovo iz Čenok Čejsa se pojavljuje i danju", rekao je Li.

http://www.youtube.com/watch?v=JH67rgVwqd0#t=1156
(Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track