(VIDEO) DA SE ZABAVITE Majka ima dokaz: Sina (5) mi posećuju patuljci!
Foto: Printskirn

Simpatično

(VIDEO) DA SE ZABAVITE Majka ima dokaz: Sina (5) mi posećuju patuljci!

Ludi svet -
Sićušna stvorenja nisu agresivna, ali zato užasno smrde i lede krv u venama kad noću ispuštaju stravične krike

Argentinka Silvija otkrila je da se njen sinčić odmalena druži sa patuljcima. Neobične "drugare" malog Benjamina majka je uspela da snimi i postavi video na Jutjub.

"Mog sina Benjamina posećuju patuljci", napisala je ispod videa objavljenog u aprilu na Jutjubu koji je poslednjih dana postao hit na društvenim mrežama.

Video prikazuje majušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a Anrgentinka iz Santa Fea obećala je da će dati još materijala koji navodno dokazuje postojanje tih mitskih stvorenja.

"Benjamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku da se zavlačitipo uglovima kuće. Suprug i ja smo mislili da je to posve normalno za njegov uzrasr, a onda sam, u januaru 2011. godine, snimila ovo: Benjamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobilnog", napisala je.Silvia je dodala da se Benjamin s patuljcima igra i danas (sada mu je pet godina), i da ta malena bića nisu agresivna, samo što smrde i neugodna jer znaju da galame usred noći.

Video je postao veliki hit, a što je zanimljivo, komentari nisu sumnjičavi, niti ismejavaju majku, nego su mnogi od njih prepričali svoja iskustva sa sićušnim bićima.

http://www.youtube.com/watch?v=rrnU0-Gsczs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja