(VIDEO) OTKRILA ŠOKANTNU TAJNU: Da li ćete posle ovoga verovati Fejsbuk prijateljima?
Foto: Printscreen

Prevarila sve

(VIDEO) OTKRILA ŠOKANTNU TAJNU: Da li ćete posle ovoga verovati Fejsbuk prijateljima?

Ludi svet -
Svi znamo da su fotke modela fotošopirane, ali često zaboravimo činjenicu da i mi samo manipulišemo našom stvarnošću, navodi Zila van den Born, talentovana studentkinja iz Amsterdama

AMSTERDAM - Zila van den Born je na izuzetno zabavan način pokazala da ne bi trebalo da previše verujemo onome što vidimo na društvenim mrežama.

Ova 25-godišnja dizajnerka iz Amsterdama je uz pomoć fotošopa napravila fotografije sa neverovatnog putovanja južnom Azijom, dok u stvarnosti nije napustila grad.

"Htela sam da ljudima pokažem da filtriramo i manipulišemo onim što pokazujemo na društvenim mrežama. Stvaramo idealan onlajn svet koji ne može da se poredi sa stvarnim. Moj cilj je da dokažem koliko je jednostavno iskriviti stvarnost. Svi znamo da su fotke modela fotošopirane, ali često zaboravimo činjenicu da i mi samo manipulišemo našom stvarnošću", navodi Zila.

Ako je verovati njenim fotografijama, zaključili biste da je talentovana studentkinja posetila budističke hramove, uživala u ronjenju, probala lokalnu hranu... Međutim, navedene lokacije su uspešno zamenili restorani i hramovi koje je pronašla u svom gradu, dok je za ronjenje poslužio bazen.

Istinu je na kraju otkrila i prijateljima, a njihove reakcije zabeležila kamerom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track