(VIDEO) OVO JE HOTEL ZA RAZVEDENE: Učestvujete u rijalitiju i zaboravite partnera!
Foto: Printskrin

Uteha

(VIDEO) OVO JE HOTEL ZA RAZVEDENE: Učestvujete u rijalitiju i zaboravite partnera!

Ludi svet -
Sada zaista postoji mesto iz Elvisove pesme "Heartbrake Hotel". Uplatite sebi i uskoro bivšem bračnom drugu drugačiju vrstu ljubavnog aranžmana u najneromantičnijem gradu na svetu

Postoje mesta na koja parovi idu da bi uživali u svojoj ljubavi, romantici i dobrom seksu. Ovo nije jedno od takvih mesta.

Ono se zove “The Gideon Putnam Resort” u Njujorku , a odnedavno nudi “vikend paket za razvedene”, tačnije parove koji će to uskoro biti. Što je još bizarnije, u svojoj ponudi i dalje imaju organizaciju romantičnih venčanja i odmora.

Iako ovakva ponuda još uvek nije objavljena na njihovim službenim stranicama, “New York Post” otkrio je da cena paketa iznosi 5.000 dolara.

Takođe, deo parova koji posete ovaj hotel imaju priliku i da učestvuju u reality show-u, koji bi se uskoro počinje da se prikazuje, no to nije obavezno.

A što tačno nudi pomenuti hotel? Svojim korisnicima omogućava miran razvod i razmišljanje o svemu u sklopu raskošne prirode i spa tretmana i uz prisustvo profesionalnih osoba, koje bi im pomažu u ovakvom životnom razdoblju.

http://www.youtube.com/watch?v=yfha1lEDZ7U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track