(VIDEO) PONOVO RAZMOTRITE BESKUĆNIKE: Pogledajte priče koje se kriju iza tužnih očiju

Zapanjujući razultati

(VIDEO) PONOVO RAZMOTRITE BESKUĆNIKE: Pogledajte priče koje se kriju iza tužnih očiju

Ludi svet -
Potresne reči koje otkrivaju ugašene snove, ali i teška priznana poput "imam drugi stadijum raka pluća", ili "odrekla sam se dece da bih ih spasla života na ulici" pamte se dugo nakon što odgledate video

Organizacija "Ponovo razmotrite beskućnike" je zamolila ljude koji žive na ulici da napišu jednu činjenicu o sebi koju prolaznici pored njih nikada ne bi pogodili. Rezultati su bili zapanjujući.

Beskućnicima u Orlandu su dali parče kartona i marker i zamolili ih da otkriju nešto o sebi.

Potresne reči koje otkrivaju ugašene snove, ali i teška priznana poput "imam drugi stadijum raka pluća", ili "odrekla sam se dece da bih ih spasla života na ulici" pamte se dugo nakon što odgledate video.

"Govorim četiri jezika", "nekada sam bila životni trener, verovali ili ne", "nekada sam pravio robote", "imam epileptične napade 10 godina i još uvek se borim", "jednom sam dobio stipendiju da bih igrao bejzbol", "beskućnica sam a imam posao", "oporavljam se od operacije srca", "rođen sam gluv", "trenirala sam umetničko klizanje", "bavila sam se manekenstvom", "imam Hantingtonovu bolest, ali ne dozvoljavam da me to sputa", "bio sam član poznatog ragbi tima", "moj sin i ja smo pobegli od nasilja u porodici", "diplomirao sam biologiju".

A jedan je optimističan "sve sam izgubio - krećem ispočetka!"

http://www.youtube.com/watch?v=THxtcWNw3QA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track