(VIDEO) STRAVA U SAD: Mlada u venčanici gledala kako joj ubijaju muža
Foto: Printskrin Yt

Dva hica

(VIDEO) STRAVA U SAD: Mlada u venčanici gledala kako joj ubijaju muža

Ludi svet -
Entoni se prvo sukobio sa taksistom koji ih je dovezao pred hotel pošto je njegovoj supruzi Stefani dobacio seksističku uvredu

Entoni Bruno, 26-godišnji vatrogasac iz Kanzas Sitija, ubijen je na svojoj prvoj bračnoj noći pošto je ušao u fizički sukob s policajcem koji nije bio na dužnosti.

Policajac Donald Hubard radio je te večeri kao čuvar hotela Mariot u kojem je bračni par Bruno trebalo da provedu svoju prvu bračnu noć. Entoni se prvo sukobio sa taksistom koji ih je dovezao pred hotel pošto je njegovoj supruzi Stefani dobacio seksističku uvredu.

Taksista i Entoni su se potukli posle čega je intervenirao policajac. Hubarda i Entoni su se nastavili tući na pločniku ispred hotela. Neko od prolaznika snimao je celi incident, a u jednom trenutku je Entoni je pritisnuo policajca i počeo ga udara šakom iako su mu novopečena supruga i prolaznici dobacivali: "Nemoj udarati policajca".

Nekoliko sekundi posle toga čula su se dva pucnja. Oba su pogodila Etonija, koji je u obližnjoj bolnici proglašen mrtvim. Sve se ovo dogodilo u decembru prošle godine, a njegova je porodica sada odlučila da podigne privatnu tužbu protiv Hubarda i hotela ispred kojeg se dogodila tragedija i to nakon što je sud odlučio da protiv policajca neće podizati optužnicu.

http://www.youtube.com/watch?v=hc0lANKcCOw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track