VOLI DA LJULJA: Iv (28) imala 159 kg, smršala 68 kg, a onda je verenik ostavio
Foto: Facebook

Voleo gojazne

VOLI DA LJULJA: Iv (28) imala 159 kg, smršala 68 kg, a onda je verenik ostavio

Ludi svet -
Iv je imala 158 kilograma kada ju je dečko zaprosio, ali kada je uspela da smrša na 90 kilograma, on ju je ostavio

Iv Parker (27) je odlučila sa smrša, ali kada je uspela da skine 68 kilograma i da živi zdravim životom, verenik ju je ostavio. Iv kaže da je bila u vezi sa čovekom koji je "opsednut gojaznim ženama" i tvrdi da ju je ostavio zato što je smršala.

Iv je imala 158 kilograma kada ju je dečko zaprosio. Ali kada je uspela da smrša na 90 kilograma, on ju je ostavio.

"Kada sam ga upoznala, bila sam ogromna, a njemu se to dopadalo kod mene. Zbog toga sam u sebi stalno proživljavala unutrašnji konflikt između gojaznosti koju je pratio visok pritisak i prihvatanja i ljubavi muškarca", kaže ona.

Nekada
Nekada

Kada su joj doktori rekli da neće dočekati 40 ako ostane gojazna, odlučila je da promeni način života, rizikujući da će muškarac kojeg je volela da je ostavi. "Znala sam da me neće podržati i to je bila jedna od najtežih odluka koje sam morala da donesem. Ali odlučila sam se za mršavljenje i zdrav život, znajući koliko rizikujem opstanak svoje veze", reklaje ona.

Danas
Danas

Sada ima 90 kilograma, oseća se fantastično i tvrdi da joj je raskid pomogao da napreduje.

"Nisam istinski volela sebe i zato sam ljubav uvek tražila spolja. Sada se osećam fenomenalno", priznaje ona. Bez obzira na to, ona još uvek ne staje i nastavlja da trenira i da se hrani zdravo.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track