VRATILA GA U SIROTIŠTE: Rumunska starleta usvojila dete, ujutru se predomislila jer je plakao!
Foto: Facebook

Nije mogla da spava

VRATILA GA U SIROTIŠTE: Rumunska starleta usvojila dete, ujutru se predomislila jer je plakao!

Ludi svet -
Izabrala je trogodišnjeg dečaka Aleksa i tada izjavila da želi da mu pruži život u kome mu ništa neće nedostajati. Za vikend ga je odvela u luskuznu vilu u kojoj je živela sa bivšim suprugom i vratila posle samo jedne noći

BUKUREŠT - Monika Kolumbeanu (26) privukla je pažnju svetske javnosti kada se sa 18 godina udala za milionera Irinela koji je tada imao 56 godina. Ubrzo su se rastali, a ona je dobila etiketu sponzoruše.

Kako bi stvorila bolju sliku o sebi, odlučila je da se predstavi kao žena sa porodičnim vrednostima, pa je pokrenula postupak usvajanja deteta iz sirotišta u Bukureštu.

Izabrala je trogodišnjeg dečaka Aleksa i tada izjavila da želi da mu pruži život u kome mu ništa neće nedostajati. Za vikend ga je odvela u luskuznu vilu u kojoj je živela sa bivšim suprugom, a u sirotište ga je vratila posle samo jedne noći.

"Došla je u sirotište i rekla da želi dete. Družila se sa Aleksom i povela ga kući. Vratila ga je već drugi dan ujutru jer je plakao i nije mogla da spava zbog njega", naveo je Stefan Kristofor koji vodi sirotište.

Monika je inače poznata kao rumunska Kim Kardašijan, pojavljuje se na svakom "važnom" događaju i ima novog dečka koji joj je ljubav iskazao poklonom automobila od 120.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track