ALJKAVOST: Holivudom se širi nesnosan smrad!
Foto: Rojters

Bogati i slavni, a zaudaraju ko tvorovi

ALJKAVOST: Holivudom se širi nesnosan smrad!

Pop kultura -
Među svetskim zvezdama ima mnogo onih koji ne vode računa o ličnoj higijeni, a zbog toga se čak uopšte i ne stide, već pričaju o tome

Ko bi rekao da i oni imaju mana? Ili da nemaju srama! Kad ih gledamo na ekranu, deluju nam savršeno, uvek doterani i lepo stilizovani, pa zamišljamo da su uvek i mirišljavi!Ipak, oni koji su im malo bliže tvrde da i u svetu bogatih i slavnih ima mnogo aljkavih, koji ne obraćaju pažnju na higijenu. Neki pak ne vole kozmetičke preparate, a pojedine dame zaboravljaju da puste vodu posle obavljanja nužde. To što zarađuju milione i što su proputovali ceo svet nekima uopšte nije podiglo svest o elementarnoj kulturi i higijeni.

Samo prirodno... Metju Mekonahi
Samo prirodno... Metju Mekonahi

Smrdljivi zavodnikZvuči neverovatno, ali upućeni se zaklinju da se jedan od najšarmantnijih holivudskih glumaca Džoni Dep, na primer, uopšte ne kupa. On, kažu, ume danima da se šeta tako smrdljiv. E, kad i tako smrdljiv slovi za velikog zavodnika, šta bi tek bilo da je čistunac!Za razliku od Depa, Metju Mekonahi ne vidi ništa loše u kupanju, ali nikad ne koristi dezodorans. Njemu, kaže, nije teško da se i nekoliko puta na dan istušira, samo da ne mora da se šprica raznoraznim sprejovima, koji ubijaju njegov tzv. muževni miris.Jedna od najseksepilnijih žena na svetu Megan Foks priznala je da je toliko aljkava da za sobom zaboravi da pusti vodu nakon što ode u ve-ce, a pritom kaže i da nikad ne čisti i ne pere po kući. Garderobu koju skine sa sebe razbaca svuda po podu i nameštaju. Da li je i dalje smatrate tako fatalnom?

Promeni odeću... Robert Patinson
Promeni odeću... Robert Patinson

Tri puta nedeljno pere zubeDžesika Simpson je otišla korak dalje, pa više voli da ima neprijatan zadah nego da redovno pere zube. Ona to radi svega tri puta nedeljno jer se ježi glatkog osećaja pod jezikom usled trljanja četkicom. Zato ih ponekad samo protrlja majicom ili peškirom. Jezivo! Osim što je moguće osetiti smrad iz njenih usta, mnogi tvrde da joj, kad se izuje, i noge neverovatno bazde.Bred Pit zaudaraVerujemo da je teško poverovati, ali da - i Bred Pit zaudara! On se na jednom snimanju toliko osećao na znoj da mu je jedan kolega otkrio da to može da ublaži vlažnom maramicom. Kažu da lepi muž Anđeline Džoli od tada ne mrda bez tog higijenskog pribora. Ipak, mogao bi ponekad i da se osveži vodom i sapunom. Neodoljivi vampir iz sage „Sumrak“ Robert Patinson takođe nema stavku higijene upisanu visoko na listi prioriteta. On po nekoliko dana ume da hoda masne kose i u istoj odeći. Čak je i sam priznao da ponekad zna da mu se smuči od sopstvenog smrada i da tek kad više ne može da podnese svoj vonj, krene da se presvlači.

Džoni Dep i Bred Pit se ne kupaju, Megan Foks ne pušta vodu u ve-ceu, dok Džesiki Simpson smrde noge
Džoni Dep i Bred Pit se ne kupaju, Megan Foks ne pušta vodu u ve-ceu, dok Džesiki Simpson smrde noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track