ANDREJ PEJIĆ KONAČNO OPERISAN: Sada sam zaista devojka! Uvek sam o tome sanjao!
Foto: Marina Lopičić

PROMENIO POL

ANDREJ PEJIĆ KONAČNO OPERISAN: Sada sam zaista devojka! Uvek sam o tome sanjao!

Pop kultura -
Bio sam srećan kada je došao trenutak pred operaciju. Tri meseca pre toga sam se napokon opet osetio kao ja, rekao je maneken

Andrej Pejić, adrogeni maneken poreklom sa naših prostora, promenio je pol.

Maneken je u julu u Njujorku ogrlica na njegovom vratu, koja je označavala njegovo ime, izazvala je iznenađenje kod svakog. Umesto Andrej, pisalo je Andreja, i tako je androgeni model skrivenom porukom otkrio da je uradio operaciju promene pola.

"Želim da podelim svoju priči sa svetom, jer mislim da imam društvenu odgovornost. Nadam se da ću ako budem otovoren o tome, to postati manji problem. Uvek sam sanjao da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja se vrti oko mamine suknje, kada sam pokušavao da budem balerina", priča Andrej (22).

"Bio sam srećan kada je došao trenutak pred operaciju. Tri meseca pre toga sam se napokon opet osetio kao ja", rekao je Pejić.

Doskora androgeni maneken boravio je u Beogradu, gde je privukao veliku pažnju. On je bio glavna zvezda žurke zagrevanja za prvi koncert Dipeš mod u Beogradu koja je održana u klubu Mikser House. Dok je boravio u srpskoj prestonici, Pejić je otkrio da su naši ćevapčići najbolji! On je priznao novinarima da je svoj prvi izlazak u Beogradu iskoristio da s menadžerkom ode na ćevape.

"Poručili smo deset upola s lukom", rekao je maneken, a menadžerka je dobacila: "On je pojeo 12, a ja samo 8"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track