BIBER SE NE BOJI BATINA: Objavio sliku Orlanda kako plače!
Foto: Oinstagram

Provocira

BIBER SE NE BOJI BATINA: Objavio sliku Orlanda kako plače!

Pop kultura -
Tinejdžerska zvezda je postavila fotografiju na kojoj glumac plače, a sve zbog Mirande Ker

Džastin Biber (20) očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Orlando napao u punom klubu. Tinejdžerska zvezda ne može da zaboravi svađu sa Orlandom Blumom (37) ne može da ostavi iza sebe.

Pošto je holivudski glumac pred punim klubom na Ibici pokušao da ga udari, nagađa se da je razlog bila glumčeva bivša supruga Miranda Ker (31).

Ubrzo nakon njihovog sukoba, Džastin Biber (20) je na Instagramu objavio fotografiju bivšeg Viktorijinog anđela, ali je brzo i uklonio. Tu nije stao s provokacijama. S obožavateljkama koji ga prate podelio je i Blumovu fotografiju na kojoj glumac deluje kao da plače.

Međutim, pošto je objavio, odlučio je da je skloni, ali i opet stavi 20 minuta kasnije. Pretpostavlja se da su za njihovo rivalstvo krive glasine o izlasku Bibera i Mirande još 2012. godine, dok su manekenka i glumac bili u braku. Miranda je sve demantovala, ali tenzije očigledno i dalje postoje.

Na snimku koji je snimljen u klubu na Ibici može da se vidi Orlando koji je, čim je uočio Bibera, krenuo prema njemu. Pokušao je da ga udari, ali Džastin se izmaknuo. Biberovi telohranitelji ubrzo su ih razdvojili kako ne bi izbio još veći incident.

Ker i Blum su prošle godine objavili da se rastaju posle tri godine braka. Zajedno imaju trogodišnjeg sina Flina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track