BIJONSIN OTAC OTKRIVA: Izmislili razvod da prodaju karte za koncerte!
Foto: Rojters

Sve promišljeno

BIJONSIN OTAC OTKRIVA: Izmislili razvod da prodaju karte za koncerte!

Pop kultura -
Par muzičkih mogula na vrhu je zabavne industrije jer uvek imaju sve konce u svojim rukama i znaju da iskoriste javnost i svoju slavu kako bi više zaradili

U svetu zabave ništa nije slučajno, a to je još jednom potvrdio i Metju Nouls (63), otac pop dive Bijonse (32) i njen bivši menadžer. Gostujući u radijskoj emisiji 'The Roula And Ryan Show' na Hjustonskom radiju, rekao je kako su njegova ćerka i zet Džej Zi (44) izmislili svu dramu oko razvoda kako bi povećali interes obožavaoca za svoju zajedničku turneju "On The Run". Čak je i naslutio da je okršaj njegove mlađe ćerke Solanž (28) i repera u liftu pomno osmišljen.

Naime, nakon što je snimak na kojoj je Solanž fizički napala Džej Zija izašla u javnost, prodaja njenog albuma porasla je za 200 posto.Nouls to naziva 'Džedaj varkom', misleći na Džedaj ratnike iz 'Ratova zvezda' koji mogu lako da manipulišu ljudima.

"Svi govore o tome. Prodaja ulaznica raste. Prodaja Solanžinog albuma je porasla za 200 odsto", rekao je. Dok su svi govorili o njihovim problemima i mogućem razvodu, najmoćniji par muzičke industrije nije davao nikakve izjave, već je Bijonse na društvenim mrežama objavljivala fotografije porodične idile, a menjala je stihove svojih pesama i time samo još više podsticala tračeve.

Bijonse je ove godine Forbs proglasio najmoćnijom ženom zabavne industrije. Ona i Džej nisu samo muzičari, već iskusni biznismeni koji znaju da iskoriste slavu da zarade novac i znaju da popune medijski prostor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track