VIDEO GOLO BRČKANJE U PIVU: Kupka koja čisti telo spolja i iznutra!

Sve više popularno u Češkoj

VIDEO GOLO BRČKANJE U PIVU: Kupka koja čisti telo spolja i iznutra!

Pop kultura -
Spa centar koji se nalazi u Pragu nudi gostima totalnu uživanciju, uz i u pivu, i to na temperaturi od 37 stepena Celzijusovih

Umesto u toploj lekovitoj vodi, u Češkoj ljudi rado odlaze u spa centre gde mogu da se brčkaju u pivu. Kupka u kojoj provode neko vreme sadrži sve prirodne sastojke koji se koriste i tokom fermentacija.

Posetioci jednog ovakvog spa centra takođe mogu i da se odmaraju i sunčaju na krevetima dok ispijaju pivo iz krigle. Beneficije i dobrobit kupanja u pivu dokazana je još u srednjem veku u Češkoj gde je ovaj “žućkasti nektar” glavna zvezda.

Ovaj spa centar koji se nalazi u Pragu, nudi gostima totalnu uživanciju, uz i u pivu, i to na temperaturi od 37 stepena Celzijusovih. Posle kupanja od oko 30 minuta u već spomenutoj lekovitoj kupki od piva, gosti se dodatno opuštaju uz sunčanje i dvadesetominutnu masažu.

Cena tretmana, po osobi, iznosi 80 funti i prodaje se uz preporuku da ćete baš na ovaj način da pročistite vaše telo i spolja i iznutra.

Kako bi uspeh ovog tretmana bio stoprocentan savetuje se da se posle njega 12 sati ne tuširate."Ovo je stara i jedinstvena spa terapija (tretman), u kojoj se koriste samo prirodni materijali. Pivo koje se služi u spa centru napravljeno je tradicionalnom tehnologijom od najboljih vrsta žitarica koje se uzgajaju u Češkoj.

http://www.youtube.com/watch?v=BETK-aOLLb4

TV Best

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track