Bred i Anđa potpisali predbračni ugovor: Ako glumac prevari Džolijevu, ona dobija starateljstvo
Foto: Rojters

Milionski preračuni

Bred i Anđa potpisali predbračni ugovor: Ako glumac prevari Džolijevu, ona dobija starateljstvo

Pop kultura -
Novac koji su zaradili dok su bili u braku uplatiće se u fondove njihove dece. Osim što su potpisali predbračni ugovor, napisali su i testamente u kojima većinu novca nasleđuju njihova deca

Jedan od najslavnijih holivudskih parova Anđelina i Bred Pit, nedavno su se venčali a prethodno potpisali i milionski predbračni ugovor.U slučaju da Brad prevari Anđelinu s drugom ženom, ona će dobiti starateljstvo nad decom. To je tek jedna od vrlo zanimljivih klauzula iz predbračnog ugovora slavnog para. Par je težak 425 milioa dolara i dogovoreno je kako će svako, u slučaju razvoda, uzeti ono što je u brak i doneo.

Novac koji su zaradili dok su bili u braku uplatiće se u fondove njihove dece. Osim što su potpisali predbračni ugovor, napisali su i testamente u kojima većinu novca nasleđuju njihova deca.

Drugi deo novca ide sirotištima iz kojih su usvojili decu. Osim toga, glumica je osigurala novac za istraživanje raka dojki.

Čini se kako su advokati nagovorili Anđelinu da u ugovor uključi i klauzulu o preljubi zato što je Bred bio u braku s Dženifer Aniston kada je ušao u vezu s njom. A ako je to uradio jednom, ko može tvrditi da to neće uraditi i drugi put!

Foto Rojters
Foto Rojters

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track