BRŽE PLAĆANJE NA BEER FESTU: Festivalska kartica i na Ušću

Jednostavno

BRŽE PLAĆANJE NA BEER FESTU: Festivalska kartica i na Ušću

Pop kultura -
Korišćenjem RPS sistema posetioci festivala moći će da kupe piće i suvenire na brz i jednostavan način, bez dugačkih redova, dok će se hrana i dalje kupovati gotovinom

Jedna od brojnih novina koje Belgrade Beer Fest uvodi ove godine je i plaćanje uz pomoć festivalske kartice kako bi proces kupovine bio još brži, efikasniji i precizniji.

Revolucionarni sistem plaćanja (RPS) - postao je standard na svim velikim svetskim festivalima. Korišćenjem RPS sistema posetioci festivala moći će da kupe piće i suvenire na brz i jednostavan način, bez dugačkih redova, dok će se hrana i dalje kupovati gotovinom.

Kartica će se iznajmljivati na vidno označenim mestima. Depozit za iznajmljivanje kartice je samo 100 dinara i refundiraće se pri vraćanju kartice. Plaćanje pića i suvenira obavljaće se na najlakši i najbrži način.

Jednostavnim prislanjanjem festivalske kartice na aparat u trajanju tri sekunde, automatski će iznos za kupljeno piće biti umanjen sa kartice. Iznos na kartici će u svakom trenutku moći da se dopuni na uplatnim mestima koja će biti vidno obeležena i raspoređena na festivalu.

Stanje se proverava, takođe, prislanjanjem kartice na aparat. Depozit i nepotrošena sredstva u iznosu do 2.000 dinara moći će da se refundiraju na festivalu, a nakon toga i, u većem iznosu, na mestima koja će biti navedena na web sajtu www.belgradebeerfest.com.

Belgrade Beer Fest se održava po dvanaesti put, od 13-17. avgusta na Ušću. Za prvi dan, kada nastupaju svetske i regionalne zvezde CeeLo Green, DJ Felix da Housecat i Parni Valjak određen je simboličan ufur od 300 dinara. Ostali dani, kada nas očekuju Bajaga, Hladno Pivo, Plavi orkestar, Van Gogh, Yu grupa, Bad Copy i mnogi drugi, su i dalje besplatni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track