BURNO: Letnji ljubavni horoskop!

Astro

BURNO: Letnji ljubavni horoskop!

Pop kultura -
Burno je na nebu ovog leta, a ne mislimo kiše i tornada

Burno je na nebu ovog leta, a ne mislimo kiše i tornada, piše Cosmopolitan.rs

BikOsećate se usamljeno, a ponašate se i nekorektno prema partneru. Tražite potvrdu i pohvalu za dobro i žrtvu koju činite, a zaboravljate pri tom da je to vaš izbor. Sukobi i neslaganja su najistaknutiji sredinom jula. Od 8. avgusta počinje odličan period, dragi moji, da rešite neki porodični problem, samo nikako nemojte to raditi tako sto ćete lagati ili nešto kriti. Otvoren pristup je najbolji i nosi najpozitivnije rezultate. Iskoristite avgustovske vikende za razgovore i regulisanje ovakve vrste problema. Osobe koje su u braku malo su nervozne zbog promenljive situacije u domu. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera.

BlizanciSve do sredine septembra živite život ubrzanog ritma. Mnogi će se od vas upustiti u avanturistički način letovanja što neće baš oduševiti vaše članove porodice, ali vi, kao i uvek, sprovodite ono što želite. I emotivni život vam trpi promenu, u pozitivnom smislu, jer će malo ko uspeti da odoli vašem šarmu. Ipak, povedite računa da zbog banalnog poriva za flertom, što vam je priznaćete svojstveno, ne upropastite stabilnu priču. Čak i najbezazleniji izazov bi mogao navesti postojećeg partnera da reaguje vrlo burno.

DevicaMožda osećate da ste na gubitku, posebno Device koje su u braku, ali grešite. Partner je mudar i radi za vas iako to ne ume da kaže, ali važno je da to pokazuje delima - nemojte biti sitničavi! Jul počinje napeto, ali već posle 8. bićete opušteni i zadovoljniji. Device koje su same neka iskoriste tranzit Venere kroz sazvežđe Raka, a to je od 18. jula. Nemojte mnogo razmišljati, aktivirajte se i pokažite zainteresovanost, posebno tokom avgusta. Nemojte odgovarati na jednu provokaciju ili udvaranje posredstvom interneta, nije vredna pažnje, a i osoba se predstavlja u boljem svetlu nego što jeste.

JaracTokom ovog leta naglašena je vaša potreba za traženjem ljubavi i sigurnosti više neko želje intimne prirode. Jarčevi koji su slobodni imaju istih želja kao i oni koji su u braku, s tom razlikom što slobodne osobe privlači osoba koja je zauzeta. Spremni ste vi za ovakav odnos, ali se zapitajte koliko je to dobro za vas. Ne spadate u „liberalne“ osobe, vrlo ste posesivni i teško delite partnera sa drugom osobom. Možda vam sve to neće smetati na početku, ali kasnije, eto problema. Ukoliko imate hrabrosti da se borite sa vetrenjačama, samo napred, ali bi bilo lakše da razmislite na vreme. Jedan telefonski poziv mogao bi da vas obraduje i probudi vam sva čula.

LavUkoliko ste sami, eto tajne ljubavi. Možda ćete je kriti jer je neko od vas zauzet, a možda i zbog potrebe da, ovoga puta, svoju intimu ne izlažete svakome. Kako god, uživaćete u odnosu koji vam se otvara. Možda niste znali, ali mnogi od vas od sredine avgusta pa narednih godinu dana mogu sresti osobu koja će vam promeniti život i koju čekate već dugo, pa budite spremni na velike obrte.

OvanMinus faza prolazi već koliko od početka jula i od tada ste opčinjeni erotikom i uživanjem u njoj! Seksepil prosto zrači iz vas, magnetski privlačite jednu osobu iz kruga vaših prijatelja koju već duže vreme držite u neizvesnosti. Pa zašto to radite!? Znam da volite da budete mistični, ali sada je trenutak da pokažete makar jednu kartu iz rukava, a ona se zove - akcija! Nažalost, osobe koje su u braku već na samom početku leta imaju svađe zbog porodice, pa ako ste vi inicijator, izbrojite do deset. Shvatite da se niko ne može menjati na silu, ni preko noći. Pustite da sve prođe samo od sebe.

RakVenera će od 18. jula ući u vaš znak i doneti kvalitetne promene bilo da ste u vezi ili da ste sami. Povedite računa krajem jula jer vam donosi svađu i razmirice koje mogu doneti veće posledice od očekivanih. Avgust daruje ljubav preko posla i to neplanirano, sticajem okolnosti. Ukoliko planirate odlazak na odmor na neku dalju destinaciju, možete biti spremni na dobar provod, ali i manje probleme sa novcem, jer vam put ide ruku-podruku sa većim troškom. Oslonite se na otvoren prijateljski odnos koji imate sa jednom Škorpijom.

RibePočetak leta obeležiće period svađa sa partnerom u vezi s vašom ili njegovom porodicom. Taj period iskoristite da pokažete toleranciju kada je ovaj segment u pitanju. Znam da je teško pristati na mešanje nekoga iz okruženja, ali nemate kud, te probajte da tolerancijom prevaziđete sukob. Tokom druge polovine jula i gotovo celog avgusta imate lepa emotivna dešavanja, bilo kao nagradu za pametno ponašanje, bilo kao splet okolnosti koji vam ide naruku. Nove ljubavi dolaze krajem leta i to u kontaktima preko članova porodice ili prijatelja. Klonite se Blizanaca, samo će vas nervirati.

ŠkorpijaUlaskom u leto otvaraju se stari problemi. Muči vas tegoba za koju ste mislili da je davno rešena, pa ćete po zdravstvenoj osnovi biti opterećeni bolovima u donjem stomaku. Ako ste u vezi, imate osećaj da razgovarate ili da se budite kraj stranca. Potpuno vam je svejedno da li ćete ga videti; da li će susret imati erotsku ili romantičnu konotaciju. Nemojte ništa menjati niti donositi ishitrene odluke sve do sredine septembra. Ovo je vreme nirvane i tako treba da bude. Slobodni imaju zanimljivu šansu preko poslovnog segmenta. Ova nova veza mogla bi da uspe kada bi „vaše veličanstvo“ shvatilo da i drugi imaju pravo glasa.

StrelacMožete biti skloni promenama raspoloženja, ali nažalost negativno. Ta negativna energija više je okrenuta prema vama samima nego prema drugima, tako da vama najviše i šteti. Iznenadne provale emocija, uzbuđenost u ličnim kontaktima, emotivnim odnosima i neki neobjašnjivi strah koji izaziva veliku napetost potrajaće sve do 8. avgusta. Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, ali za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke. Suviše je rano da donosite ocenu o ponašanju bliske osobe ili ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po vašoj volji. Ne dopada vam se saznanje da neko drugi bira ili odlučuje u vaše ime. Smirite svoje uzavrele strasti i otputujte na odmor sigurni da ste voljeni.

VagaOvo leto biće interesantno kada je ljubav u pitanju. Mnogi od vas poželeće da menjaju sopstveni emotivni život bez obzira na cenu. Savetujem da ne brzate, da sačekate da prođe 18. jul i da posle razgovora sa jednom osobom s puta donesete odluku koja će biti dobra po vas. Ukoliko ste sami, možete od početka avgusta očekivati mnoga poznanstva i dosta novih osoba. Ipak, nema velikih šansi za ulazak u stabilan odnos kakav priželjkujete. Za takvu vezu moraćete sačekati narednu godinu. Obratite pažnju na jednog Strelca, mislim da bi bio najbolji izbor u danima koji slede.

VodolijaVodolije počinju da teže ka partneru koji će biti uz njih i u dobru i u zlu, a ne kao do sada samo ka vezama za jednu noć. Ovakav stav doneće vam prelepo poznanstvo na javnom mestu. Da bi ova veza uspela, moraćete da se menjate! Ponekad delujete veoma uporno i stalo vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da ostanete bez partnera. Ljubomora i konstantne rasprave oko nebitnih stvari mogu dovesti do velikog raskola u vezi. Moraćete ili da se povinujete zahtevima partnera, ili da razmislite o rastanku. Dobronameran savet stiže od prijatelja tokom avgusta i valjalo bi ga prihvatiti. Uz malo kompromisa možete računati da ulazite u odnos koji ima perspektivu i koji vas usrećuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track