Ceca Bojković se vraća glumi
Foto: Dragana Udovičić

Ekipa Kurira na snimanju serije „Sinđelići“

Ceca Bojković se vraća glumi

Pop kultura -
Ona će igrati sestru Milene Dravić, a udvarač će joj biti Boris Komnenić, koji je tumačio lik njenog sina u „Boljem životu“
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Pre dvadesetak dana počelo je snimanje druge sezone serije „Sinđelići“ u produkciji „Imoušna“. Ekipa Kurira provela je jedan dan na setu s akterima domaće verzije čuvenog španskog sitkoma „Seranovi“.

Nekad bilo... Ceca i Boris s ostalim Popadićima
Nekad bilo... Ceca i Boris s ostalim Popadićima

- Adaptaciju teksta uradio je Milan Konjević, malo je zreliji i više prilagođen našem podneblju u odnosu na prvu sezonu. Pratimo sazrevanje likova, otvaramo probleme seksualnog vaspitanja i zaljubljivanja - kaže asistent reditelja Suzana Purković i otkriva da su uveli novi lik kog nema u originalu:

Veselo na setu... Glumci iz „Sinđelića“
Veselo na setu... Glumci iz „Sinđelića“

- Ceca Bojković će igrati sestru Milane Dravić. Gledali smo je u „Boljem životu“ s Borisom Komnenićem, koji je tad tumačio lik njenog sina, a ovde će biti njen udvarač.Planirano je da se do kraja oktobra snimi 20 epizoda. Ceca, koja se povukla sa scene i otišla da živi u Helsinkiju sa suprugom Slavkom Kruljevićem, ambasadorom Srbije u Finskoj i Estoniji, na setu će se pojaviti tek za mesec dana.

U novim epizodama više ćemo kao glumca gledati manekena Luku Racu (Rista) i Gorana Radakovića, kao njegovog oca automehaničara Fedora.- U mom kraju ima dosta majstora i svaki od njih ima da mi udeli neki savet oko lika - našalio se Radaković.Na setu je veliki broj dece, a najiskusniji s medijima je Miloš Klanšček (13), koji iza sebe ima nekoliko velikih pozorišnih uloga.- U novim epizodama bude mi se osećanja prema pokojnoj majci, tako da ću nekoliko puta i zaplakati. Voja Brajović mi je pomogao da budem bolji glumac i uđem u lik - otkriva Klanšček.

Tamara AleksićSNIMA PARALELNO DVE SERIJETamara Aleksić, ćerka voditeljke Tanje Peternek, pomrsiće konce u ljubavi između Brankice Sebastijanović i Vučića Perovića. Ona paralelno s ovim projektom radi i „Jagodiće“.- Ako pomešam uloge, skrenite mi pažnju. Noćas sam radila do kasno i još se nisam rasanila - dobacila je Aleksićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track