Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur zavisna od alkohola i kokaina!
Foto: Printskrin

Problematična

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur zavisna od alkohola i kokaina!

Pop kultura -
Prema tvrdnjama izvora bliskih mladoj Taluli, koje su potkrepljene fotografijama, Vilisova ćerka već duže vreme konzumira narkotike, u kojima prednjači kokain, kao i enormne količine alkoholnih pića

Emocionalna nestabilnost Talule Vilis, ćerke glumaca Brusa Vilisa i Demi Mur, izazvana je njenim porocima, među kojima dominiraju zavisnost od kokaina i alkohola.

Razni ispadi mlade Talule u prvi mah protumačeni su kao želja za pažnjom, zatim kao njen način da se izbori sa teretom slave koji nosi na plećima zbog toga što je dete svetski poznatih glumaca, da bi na kraju dobili (ne)očekivan epilog.

Naime, prema tvrdnjama izvora bliskih mladoj Taluli, koje su potkrepljene fotografijama, Vilisova ćerka već duže vreme konzumira narkotike, u kojima prednjači kokain, kao i enormne količine alkoholnih pića.

Kako će slavni roditelji reagovati na ćerkinu zavisnost, ostaje da se vidi. Sigurno je da situacija nije ni malo prijatna za Brusa i Demi.

Inače, Talula je u jednom intervjuu izjavila da je zbog tabloida mislila da je ružna.

"Zbog je**no glupih tabloida mislila sam da sam ružna. Verovala sam strancima više nego ljudima koji me vole jer zašto bi ljudi koji me vole bili iskreni?", govori Talula. Pogledajte video.

http://www.youtube.com/watch?v=rP2N6Ms0rS8

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track