Četiri pravila Kim Kardašijan za korišćenje društvenih mreža
Foto: Instagram

Ima iskustva

Četiri pravila Kim Kardašijan za korišćenje društvenih mreža

Pop kultura -
Ona ima skoro 25 miliona pratioca na Twitteru i nešto više od 20 miliona njih na Instagramu što je čini kvalifikovanim govornikom na tech konferenciji Code/Mobile

Kim Kardašijan možda jeste poslednja osoba koju biste zamišljali kao govornika na konferenciji o mobilnim tehnologijama, ali kako je dobar deo karijere izgradila na društvenim mrežama, sigurno je kvalifikovana da daje savete o tome kako ih najbolje koristiti.

Njenih 24,8 miliona pratioca na Twitteru, nešto više od 20 miliona na Instagramu i 23 miliona obožavaoca na Facebooku govore da Kim Kardašijan radi dobar posao ili bar za njega zna da izabere prave ljude.

Pročitaj savete za bolje korišćenje društvenih mreža koje je na konferenciji Code/Mobile podelila Kim Kardašijan:

1. Pomoći će ti u karijeriMoja karijera je itekako stvorena na društvenim mrežama. Zahvaljujući mobilnim tehnologija otvorile su mi se mnoge mogućnosti.

2. Koristi Twitter kao GoogleTwitter mi je postao kao Google. Kad me nešto zanima, samo pitam 'Gde da idem da nešto pojedemo u ovom gradu..?. To je vrlo zanimljiva zajednica ljudi.

3. Instagram je najboljiIntiman je. Ima dimenziju više od objavljivanja samo reči.

4. Pravilo tri fotografijeNemoj biti naporan i objavljivati više od tri fotografije s jedne lokacije. Ja se držim tog pravila od tri slike, više od toga mi ne izgleda dobro u 'feedu'.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track