DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovako danas izgleda bombaš Boško Buha!
Foto: Printskrin

36 godina posle

DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovako danas izgleda bombaš Boško Buha!

Pop kultura -
Ivan Kojundžića, koji je glumio mladog partizana, nije se

Branko Bauer 1978. snimio je film "Boško Buha" i tada su svi čuli za Ivana Kojundžića, dečaka iz sela Koška koji je glumio legendarnog partizanskog bombaša, a evo kako on izgleda danas, 36 godina kasnije.

Kojundžić nije nastavio da se bavi glumom, i radi kao spiker na hrvatskom radiju i ponekad se samo pojavi u medijima kada se neko seti da je on bio čuveni Boško Buha.

Ivan je imao 15 godina kada je igrao malog bombaša, a posle te uloge je čak dobio i ponudu od Emira Kusturice, ali je odbio jer tada nije ni znao šta bi radio u životu.

"Da sam po svaku cenu želeo da se bavim glumom, to bih i uradio. Ali, to bi značilo da bih iz svoje Koške, selo kod Našica, morao da odem u veliki grad, Zagreb ili Beograd, gde me je čekala neizvesna budućnost. Moje kolege iz filma, Dragan Bjelogrlić, Nenad Nenadović, Nebojša Bakočević... postali su poznati glumci, ali ne žalim što se nisam bavio glumom", rekao je Ivan, koji je završio Pedagoški fakultet i književnost i bavim se kreativnim poslom, čita vesti na Hrvatskom radiju, sinhronizuje dokumentarne filmove...

U filmu „Boško Buha“, osim Kojundžića, glume i Dragan Bjelogrlić, Nebojša Bakočević, Ljubiša Samardžić, Marko Nikolić, Žarko Radić, Milan Štrljić i mnogi drugi.

Evo kako on izgleda danas:

http://www.youtube.com/watch?v=wh52mxBI1d4

Balkanepress/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track