DA LI GA SE SEĆATE: Pogledajte kako danas izgleda dečak iz serije Prijatelji

Uloga Rosovog sina donela mu slavu

DA LI GA SE SEĆATE: Pogledajte kako danas izgleda dečak iz serije Prijatelji

Pop kultura -
Kol Sprus, danas 22-godišnjak, nakon uloge u "Prijateljima" glumio je u Diznijevoj seriji s kojom je postao, zajedno s bratom blizancem, najplaćenije dete glumac u Americi 2010. godine

Da li se sećate dečaka koji je glumio Rosovog sina Bena u seriji "Prijatelji"?

Kol Sprus, danas 22-godišnjak, nakon uloge u "Prijateljima" glumio je u Diznijevoj seriji s kojom je postao, zajedno s bratom blizancem, najplaćenije dete glumac u Americi 2010. godine.

Dok fanovi kultne humoristične serije "Prijatelji" širom sveta slave 20 godina od početka prikazivanja popularne serije, prisetimo se preslatkog plavokosog dečaka Bena koji je glumio sina Rosa Gelera od 2000. do 2002. godine.

Scena iz
Scena iz

Nakon zapažene uloge u "Prijateljima" glumio je u Diznijevoj seriji "The Suite Life of Zack and Cody/The Suite Life on Deck" gde se pojavio s bratom blizancem Dilanom.

Braća su 2010. godine bili najplaćeniji glumci Diznijevog kanala s 40.000 dolara zarade po svakoj epizodi.Kol danas studira arhitekturu na Univerzitetu u Njujorku, kao i njegov brat Dilan koji je odabrao školovanje u dizajnu kompjetorskih igara.

http://www.youtube.com/watch?v=91vKu0IWavw
(Večernji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track