(VIDEO) DA LI JE TO MOGUĆE? ČARI ŠOKURA: Duh Patrika Svejzija prošao je kroz mene!

Razgovara sa umrlima

(VIDEO) DA LI JE TO MOGUĆE? ČARI ŠOKURA: Duh Patrika Svejzija prošao je kroz mene!

Pop kultura -
Došao mi je neki dan. Duh Patrka Svejzija prošao je kroz mene. I duh moga oca učinio je isto. I ja sam bio na drugoj strani posle operacije mozga", ispričao je

Gari Bjusi (70), koji trenutno učestvuje u VIP Velikom bratu, otkrio je da ga je kontaktirao duh Patrika Svejzija, s kojim je zajedno glumio 1991. godine u filmu "Point Break".

Naime, američki glumac šokirao je ukućane kad je izjavio da ga je Patrikov duh kontaktirao samo nekoliko dana pre nego što se pridružio rijalitiju.

Gari je (70) bizarnu objavu podelio je sa ukućanima u ponedeljak navečer. Pokušao je da objasniti kako se s duhovnim svetom lako povezuje pošto mu je srce stalo tokom operacije koju je imao posle saobraćajne nesreće na motoru 1988. godine.

"Došao mi je neki dan. Duh Patrka Svejzija prošao je kroz mene. I duh moga oca učinio je isto. I ja sam bio na drugoj strani posle operacije mozga", ispričao je.

"Nema tu ništa loše, osim ako ne želite da bude loše. Moraš to prihvatiti tako kako je", objasnio je glumac.

Bjusi i Svejzi su zajedno su glumili u filmu "Point Break" iz 1991. godine, Svejzi je, koji je glumio sa Demi Mur u filmu "Duh", 2009. godine izgubio bitku s rakom gušterače.

http://www.youtube.com/watch?v=PUEiPAwySRg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track