DA LI MOŽETE POVEROVATI: Sandra Bulok napunila 50 godina!

Duvala svečice

DA LI MOŽETE POVEROVATI: Sandra Bulok napunila 50 godina!

Pop kultura -
Osim što i pored brojnih nagrada važi za jednog najvećih šaljivdžija u Holivudu, Sandra je i među najbolje obučenim i često je uzimaju za primer dobrog stila

Glumica Sandra Bulok koja se proslavila ulogom u filmu "Brzina“ iz 1994. godine, rame uz rame sa Kijanom Rivsom juče je napunila 50 godina. Sandra je takođe upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćenija glumica na svetu sa 65 miliona dolara zarade po jednom filmu.

Osim što i pored brojnih nagrada važi za jednog najvećih šaljivdžija u Holivudu, Sandra je i među najbolje obučenim i često je uzimaju za primer dobrog stila.

Bulokova je rođena u Arlingtonu i do svoje dvanaeste godine živela je u Nirnbergu, gde su se njeni roditelji upoznali i venčali. Proputovala je gotovo sve krajeve Evrope prateći majku na turnejama, koja je bila operska pevačica poreklom iz Nemačke.

Kao devojčica učila je balet i pevanje, bila je član dečjeg hora, a povremeno je uz majku nastupala u manjim ulogama u operama. Tečno govori nemački jezik. Pohađala je srednju školu „Vašington-Li“, glumila u školskim predstavama i bila član grupe navijačica. Pohađala je dramu na univerzitetu „Istočna Karolina“. Iako je do diplome imala samo tri ispita, napustila je fakultet i u potrazi za glumačkim angažmanom otišla u Njujork, gde se izdržavala radeći kao barmen i konobarica. Posle nekog vremena završava fakultet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track