DA LI STE VI NOVA ROK ZVEZDA: Jelen Air Guitar takmičenje na Beer Fest-u

Od 13. do 17. avgusta

DA LI STE VI NOVA ROK ZVEZDA: Jelen Air Guitar takmičenje na Beer Fest-u

Pop kultura -
Imate stil, pokrete, harizmu, mislite da sa gitarom možete sve da izvedete, ali ne umete da svirate. Ko kaže da Vas to sprečava da na bini oduševite publiku svojim gitarskim umećem

"Jelen Air Guitar takmičenje“ u sviranju "vazdušne“ gitare održavaće se svake večeri na Belgrade Beer Fest-u, od 13. do 17. avgusta, od 21 sat do 1 sat posle ponoći, a nagrade su više nego zanimljive – 5 električnih gitara Ibanez, po jedna za najboljeg „vazdušnog“ gitaristu svake večeri.

"Jelen Air Guitar“ je takmičenje koje podrazumeva kombinaciju pokreta i gestova kojima se simulira sviranje gitare uz često karikiranje, glasne povike i pevanje. O najboljim i najoriginalnijim takmičarima odlučivaće stručni žiri, kao i publika čije aplauze i ovacije meri poseban uređaj za merenje buke – tako da će pobednik svake večeri biti onaj učesnik koji dobije najviše podrške i žirija i gledalaca.

Svaki takmičar bira jednu pesmu sa spiska poznatih rock’n’roll numera, a pravo učešća imaju svi punoletni koji kupe jedno Jelen Pivo, uz koje dobijaju i kupon za takmičenje. Učesnicima će biti na raspolaganju i posebni rok rekviziti – kožne jakne, prsluci, majice, perike itd. za neponovljivi doživljaj tokom dva minuta, koliko traje svaki nastup.

Jelen Pivo nastavlja tradiciju podržavanja kvalitetne muzike, gitarskog zvuka, dobre atmosfere i druženja. Od Beer Fest-a, Arsenal festa, Most festa, preko Jelen Live festivala do koncerata „Jelen časti“, „Jelen Air Guitar“ je još jedan povod za vrhunsku zabavu.

Šta još očekuje posetioce Beer Fest-a?Na štandu Nikšićkog piva, posetioci će imati priliku da se slikaju u specijalnoj „foto kabini“ i dobiju fotografiju sa prijateljima na poklon, kao zanimljiv suvenir. Svi oni koju budu želeli da se rashlade, ali i fotografišu, na štandu

Jelen piva, u „ice cube-u“ moći će da se slikaju sa prijateljima, a te fotografije će biti prikazivane i na specijalnim led ekranima koji će biti postavljeni tokom trajanja Beer Fest-a.

Ali to nije sve... ljubitelji Jelen piva, Staropramena i Nikšićkog piva svih pet dana, tokom trajanja Beer Fest-a, imaće priliku da dobiju i brojne zanimljive poklone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track