DARA DŽOKIĆ: Do kraja života ću osećati prazninu zbog Tirketove smrti!
Foto: Damir Dervisagic

Ima sa kim da deli emocije

DARA DŽOKIĆ: Do kraja života ću osećati prazninu zbog Tirketove smrti!

Pop kultura -
Nisam od onih koji beže ne želeći da ostanu sami sa sobom kako bi skrenuli misli od onog što ih potresa i tišti. Suočavanje je ključ problema, kaže glumica

Dara Džokić je u javnoj prepisci sa koleginicom Natašom Ninković na Fejsbuku otkrila da joj je Đuza neodoljiv. Glumica s osmehom kaže da je on jedan od najšarmantnijih glumaca.

"Nataša je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj ljubi Đuzu. Oduševljena njegovom energijom, poljubila ga je onako da pukne. Svi ga obožavaju, briljantan je u svemu što radi, uprkos zavidnom broju godina koje ima, a nećemo reći koliko. Veliki je šarmer. Zanimljivo je da radi kao mlad čovek u punoj snazi, ima posla više nego ikada. Bogu hvala što reditelji vide njegovu energiju", priča Dara.

Iako ne skida osmeh sa lica, glumica ističe da nije ravnodušna na životne udarce i da nije prebolela supruga, jednog od najboljih srpskih novinara Bogdana Tirnanića, koji je preminuo pre skoro šest godina.

"Sa tugom, crnim mislima i patnjom se moramo suočiti da bismo nastavili da živimo normalno. Život je istovremeno i strašan i lep, a čovek to mora da prihvati. Nisam od onih koji beže ne želeći da ostanu sami sa sobom kako bi skrenuli misli od onog što ih potresa i tišti. Suočavanje je ključ problema. Osim toga, smatram da rad spasava i misli usmerava u dobrom smeru. To sam prihvatila od supruga. Daleko od toga da patnja i bol nestaju, do kraja života ću osećati prazninu zbog Tirketovog odlaska. Sreća je što pored ćerke i familije imam i dobre prijatelje, pa imam s kim da delim emocije i provodim nezaboravne trenutke", kaže Dara.

Glumica je upravo završila snimanje trećeg ciklusa TV serije „Jagodići”, zbog koje je propustila letovanje.

"Ni leto ni vrućina nam nisu smetali, iako bih uživala na obali mora da nisam morala da radim. Igram ženu teškog karaktera, to mi je najnegativnija uloga u karijeri. Svi glumci, šminkerka, kostimograf i kompletna ekipa su kao porodica u kojoj vladaju sloga i vedar duh", kaže Dara.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track