DEKOLTEI KOJI UBIJAJU: Zvezde crvenim tepihom prošetale sa grudima na izvolte!
Foto: Beta

Dodela GQ nagrada

DEKOLTEI KOJI UBIJAJU: Zvezde crvenim tepihom prošetale sa grudima na izvolte!

Pop kultura -
Ispod jednodelnog kostima Dejzi Lov je zaboravila grudnjak pa su joj se grudi prelevale na sve strane dok je ponosno pozirala fotografima.
1 / 7

Na dodeli priznanja za ljude godine prema izboru časopisa GQ u utorak u Londnu sve je bilo u znaku prozirne čipke, dekoltea i proreza na haljinama. Kim Kardašijan (33), koju je GQ proglasio ženom godine, crvenim tepihom prošetala je u bodiju od lateksa koji je istaknuo njene bujne grudi i prozirnoj, teškoj suknji s metalnim detaljima. Brižni suprug Kanje Vest (37) popravljao joj je haljinu kako se ne bi saplela i pala.

Ispod jednodelnog kostima Dejzi Lov (25) zaboravila je grudnjak pa su joj se grudi prelevale na sve strane dok je ponosno pozirala fotografima.

Crvenim tepihom vladala je Džordan Dan (24) koja je mamila uzdahe okupljenih u crnoj, čipkastoj, prozirnoj haljini ispod koje nije nosila gaćice ni grudnjak.

Kara Delevinj (22) dobro se zabavljala. Pre nego je počela da posrće zračila je seksepilom. Poput koleginice Džordan Dan i Kara je odabrala crnu čipku.

Džesika J (26) nije birala čipku, ali se u zelenoj, svilenoj haljini dubokog izreza na levoj strani i još dubljeg dekoltea, pobrinula da svi vide kako ne nosi donji veš.

Najatraktivniji prorez na haljini pokazala je Rita Ora (23). Odabrala je sjajnu, lagano prozirnu, srebrnu haljinu i pokazala duge, osunčane noge.

Trend s crvenog tepiha pokušala je da prati i Lindsi Lohan (28), odabrala je dugu sjajnu haljinu koja printom podseća na zebrine šare, a kroz veliki prorez pokazala je gole noge, no, rezultat nije bio spektakularan kao kod njenih koleginice.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track