DROGA, ALKOHOL I SEKS: Ovo su svi skandali princa Harija!
Foto: Ap

Puni 30.

DROGA, ALKOHOL I SEKS: Ovo su svi skandali princa Harija!

Pop kultura -
Prva stvar koju je napravio sa 16 godina bilo je korištenje marihuane. Tada ga je tata Čarls poslao u kliniku za odvikavanje kako bi mu objasnio koliko droga i alkohol mogu biti opasni

Princ Hari, koji će uskoro napuniti 30 godina, iza sebe ima zavidan broj skandala koji su tokom godina zadavali glavobolje kraljevskoj porodici.Prva stvar koju je napravio sa 16 godina bilo je korištenje marihuane. Tada ga je tata Čarls poslao u kliniku za odvikavanje kako bi mu objasnio koliko droga i alkohol mogu biti opasni. To ga nije previše prestrašilo, jer je iz godine u godinu viđen kako u ranim jutarnjim satima baulja iz klubova, u najmanju ruku, pripit!

A kada ste deo kraljevske porodice to nikako nije prihvatljivo. U 20. je optužen da je napao fotografa ispred jednog kluba. U toj gužvi dobio je fotoaparatom u lice zbog čega je bio još crveniji nego inače.

Jedan od najvećih skandala bio je onaj kada se Hari na maskenbalu pojavio u nacističkoj uniformi. Slika je naravno završila u novinama s naslovom "Harry je nacista". On se brže bolje izvinio svima jer se baš te godine obeležavala 60-godišnjica oslobađanja Aušvica. Njegov loš izbor kostima izazvao je šok i bes duž celog sveta.

Nakon toga mladi Hari imao je brojne devojke ali to i nije neki skandal. Pravi skandal je usledio 2012. godine kada je u jednom hotelu u Las Vegasu fotografisan k'o od majke rođen, kako tulumari s isto tako obnaženim devojkama.

Princ je za svoje partijanje optužio previše stresan život u vojsci. Kraljevski dvor se još jednom izvinio za njegovo ponašanje! To što će napuniti 30. godina ne znači da će promeniti baš sve svoje navike i odreći se baš svih poroka. Čak šta više, sigurni smo kako će tu biti još materijala za pisanje!

Dnevno.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track