DRU BARIMOR POKOJNU SESTRU JEDNOM VIDELA: Slabo sam je poznavala. Želim joj da nađe mir!

Izjavila saučešće

DRU BARIMOR POKOJNU SESTRU JEDNOM VIDELA: Slabo sam je poznavala. Želim joj da nađe mir!

Pop kultura -
Džesika Barimor, polusestra holivudske glumice Dru Barimor (39), koja je trebalo da danas napuni 48 godina, pronađena je mrtva u svom automobilu

Holivudska glumica Dru Barimor poslala je svoje saučešće porodici preminule polusestre Džesike za koju kaže da je jedva poznavala.

"Iako sam je jako slabo poznavala želim joj, kao i njenoj porodici da pronađu svoj mir. Jako sam tužna zbog ovog gubitka", napisala je Dru u javnom saopštenju za medije.

Džesika Barimor, polusestra holivudske glumice Dru Barimor (39), koja je trebalo da danas napuni 48 godina, pronađena je mrtva u svom automobilu, okružena razbacanim belim tabletama. Policija pretpostavlja da je reč o samoubistvu. Telo u kolima pronašla je Marta Lopez, koja je krenuvši na posao ustanovila da njenom četvorotočkašu put blokiraju kola u kojima se nalazila Barimorova. Posle neuspelih pokušaja da je probudi, pozvala je policiju.

Dru i pokojna Džesika su dve ćerke od petoro dece koje je imao glumac Džon Barimor. Na žalost, cela porodica borila se s problemom zavisnosti od droge, pa je i sama Dru već u devetoj godini propušila, a sa trinaest probala kokain.

Džon Barimor, polubrat Džesike i Dru kaže kako je do smrti polusestre došlo zbog slučajnog predoziranja lekovima. Takođe, potvrdio je kako su se Dru i Džesika srele samo jednom u životu i to 2004. godine, kada im je otac preminuo.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track