DRUGA STRANA HOLIVUDA: One zvezde su skromne, prijatne i opuštene!
Foto: Fonet Ap

Harizmatični

DRUGA STRANA HOLIVUDA: One zvezde su skromne, prijatne i opuštene!

Pop kultura -
. Skromni, prijatni i maksimalno opušteni - mogao bi da glasi opis ovih poznatih ličnosti

Većina slavnih ličnosti poznati su po svom ektremno raskalašnom životu, kao i po neverovatnim zahtevima tokom snimanja filmova, koncerata i turneja. Ipak, postoji i ona druga strana. Skromni, prijatni i maksimalno opušteni - mogao bi da glasi opis ovih poznatih ličnosti.

Dženifer LorensHarizmatična glumica važi za tipičnu "devojku iz komšiluka", koju oni koji su imali priliku da je upoznaju opisuju kao "super, normalnu, opuštenu i prirodnu devojku". Bez ikakvih kompleksa, jede čips na crvenom tepihu, zbija šale na sopstveni račun. Zvezda "Igara gladi" iznenadila je organizatore dodele Oskara kada je na njihovo pitanje šta bi želela u svojoj svlačionici, odgovorila: "Čaj i keks".

Elen DedženerisJedna od najduhovitijih žena na televiziji ikada, do zvezda je dospela praktično zahvaljujući svojoj neverovato prijatnoj ličnosti. Opuštena je i kad intervjuiše slavne u svojoj emisiji, kao i u privatnom životu. Elen definitivno nema "gen dive".

Tom HenksEpitet "jedan od najfinijih ljudi Holivuda" Tom Henks nosi apsolutno zasluženo. Toliko je skroman da ga više zanima izgled svoje žene Rite nego njegov. Jednom prilikom je na crvenom tepihu fotografisao nju svojim telefonom, dok je njega slikao veliki broj fotografa. Da ne pričamo o tome da je svom obožavaocu izašao u susret i uradio set fotografija sa njim u jednom kafiću, i pritom se sjajno zabavljao. Takođe je najmlađa osoba koja je dobila priznanje Američkog Filmskog Instituta za nemerljiv doprinos kulturi. A da, i jedan asteroid nosi njegovo ime.

Ema VotsonU žiži filmske javnosti je od malih nogu, još od uloge u "Hari Poteru". Nije dozvolila da joj novac i slava, koje je stekla još kao desetogodišnjakinja, udare u glavu. Nije zapostavila obrazovanje, i nedavno je diplomirala na odseku za englesku književnost univerziteta Braun. O njoj svi imaju isključivo reči hvale, od obožavalaca, preko prijatelja do kolega.

Blejk LajvliLepotica je potpuna suprotnost od lika koji tumači u tinejdžerskoj seriji "Tračara", gde glumi nestabilnu, razmaženu tinejdžerku. Jednom prilikom joj se prijeo sladoled na snimanju. Otišla je i kupila preko 200 sladoleda za čitavu ekipu na setu. Udata je za još jednog "opuštenog" lika Holivuda, glumca Rajana Rejnoldsa, čime čine jedan od najomiljenijih parova tamošnje javne scene.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track