DŽASTIN BIBER: Selena će mi roditi dete!

Razmišlja o potomstvu

DŽASTIN BIBER: Selena će mi roditi dete!

Pop kultura -
Mediji navodi da njih dvoje imaju nezrelu ideju kako bi mogli da postanu roditelji, iako se navodi da su veoma neodgovorni

Tinejdž zvezda Džastin Biber, iako ima samo 20 godina, spreman je da postane otac, a već zna ko će biti majka njegove dece.

Džastin i njegova bivša-sadašnja devojka Selena Gomez jesu-nisu zajedno već oko četiri godine. Turbulentna veza koja se već nekoliko godina povlači po medijima, možda bude imala srećan završetak.

Mediji navodi da njih dvoje imaju nezrelu ideju kako bi mogli da postanu roditelji, iako se navodi da su veoma neodgovorni.

Podsetimo, mlada tinejdž zvezda je nekoliko puta je optuživan da je otac dve bebe. Naime, časopisu Star se javila majka devojčice čiji je navodni otac tinejdžerska zvezda Džastin Biber i navodno je zatrudnela još 2010. godine. "Ona je rodila devojčicu kasnije te godine, a Justin ništa nije znao o svemu. Ona samo želi da zaštiti svoju bebu. Želi da zadrži svoje dete ali i porodicu podalje od medija", tvrdi jedan izvor za časopis. Isti insajder navodi da je reč o devojci evropskog porekla koja ima 28 godina, kao i da je ona "100 odsto sigurna" da je upravo Džastin otac bebe.

I dvadesetogodišnja Maraja Jiter 2011. tvrdila je da je Džastin Biber otac njenog sina. Devojka je tužila Bibera sudu, gde je navela da je on otac deteta i traži da se utvrdi očinstvo. Ona je rekla da je njen sin plod romanse, koja je trajala 30 sekundi. Međutim, pravi otac je njen bivši dečko Robi Pauel koji se pre poverio svom prijatelju da mu je Maraja priznala da je cela drama oko Bibera u stvari izmišljena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track