DŽEJ ZIJEVA LJUBAVNICA: Izvini, Bijonse, tvoj muž je želeo seks sa mnom!

Opevala aferu u pesmi!

DŽEJ ZIJEVA LJUBAVNICA: Izvini, Bijonse, tvoj muž je želeo seks sa mnom!

Pop kultura -
Manekenka i reperka koja tvrdi da je Džej Zi pokušao da prevari Bijonse sa njom snimila je pesmu namenjenu slavnoj pevačici pod nazivom "Sorry, Mrs. Carter"

Olivija Mekfeler, koja se predstavlja pod umetničkim imenom Yes LIV Can, posvetila je novu pesmu Bijonse u kojoj repuje o tome kako je odbila da bude Džejeva ljubavnica. Njoj je smetalo što je nekoliko medija pisalo o tome nazivajući je "drugom ženom".

Inače, reperka je pesmu snimila na poznatoj matrici hita grupe Outkast "Ms. Jackson".

"Šta dobra devojka kao ti traži sa lošim momkom koji ne može da se smiri", stihovi su pesme. U pesmi je nekoliko puta pomenula i da je Džej očajnički želeo da ona bude njegova ljubavnica u drugom gradu.

"Mogla sam da se spetljam s Džej Zijem da sam htela, ali sam imala poštovanja prema Bijonse", rekla je na jednoj radio stanici navodeći da ona i Džej nisu imali seksualne odnose već da su "povezani na jednom mnogo višem nivou".

Bijonse, foto Instagram
Bijonse, foto Instagram

Džej Zi i Olivija su se upoznali na snimanju jedne reklame.

"Sedela sam sama, on je seo do mene. Bila sam totalno kul, što je njega oduševilo. Kada sam krenula da idem on je poslao svoje obezbeđenje po mene".

Podsetimo, iako se danima piše o tome da se Bijonse i reper razvode, pevačica je to demantovala pesmom koju je objavila, a koja je postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Demantuju glasine o razvodu, Bijonse i Džej Zi, foto AP
Demantuju glasine o razvodu, Bijonse i Džej Zi, foto AP

Poslušajte šta je ona sve poručila Bijonse u svojoj novoj pesmi.

http://www.youtube.com/watch?v=CLbs1m9M5UM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track