Džeki (24) diplomirala i napravila sliku koja je osvojila ceo svet!

Ponosna mama

Džeki (24) diplomirala i napravila sliku koja je osvojila ceo svet!

Pop kultura -
Samo sam želela da podelim sliku sa diplomiranja na koju sam ponosna, rekla je mama povodom ove slike, na kojoj doji dete obučena u tradicionalnu odoru koja se nosi na uručivanju diplom

Ponosna mama Džaki Šarki (24) diplomirala je na univerzitetu "Sunshine Coast" u Australiji, i to je bio jedan od najsrećnijih dana u njenom životu. Ona je sa prijateljima na Fejsbuku podelila još nešto čime se jako ponosi - sliku na kojoj doji svoje dete. Srećna mama se ovim putem zahvalila svom univerzitetu, a slika je do sada podeljena više od 130.000 puta.

"Samo sam želela da podelim sliku sa diplomiranja na koju sam ponosna", rekla je mama povodom ove slike, na kojoj doji dete obučena u tradicionalnu odoru koja se nosi na uručivanju diplome. Mama, koja je studirala marketing, na ovaj način je želela da podstakne druge mame da ne odustaju od studija i da rade na ostavarivanju svojih snova.

"To je divna poruka, i želala sam da je pošaljem. Želim da mame znaju da mogu i da studiraju i da budu mame. Ne moraju ni od čega da odustaju", rekla je Džaki.

Ona kaže da je trenutak kada je podojila svoju bebu, a onda se uputila da primi diplomu, bio divan.

"Ne želim da krijem nešto što se radi već vekovima. Ali smisao ove slike nije u dojenje, već u podršci majkama", objašnjava ona.

Nežna slika je podstakla mnoge, uklavnom pozitivne, komentare. Veliki broj mama se javio, i sve podržavaju Džaki.

"Kako divna slika, divim se majkama koje se nose i sa roditeljstvom i sa studijama", napisala je jedna žena.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track